|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Psihomodo Pop 08.06.11 7:47 | |
| Sve je propalo
Kada ti se place kad osetis bol tad stisnes sake jace kad znas da si svoj
Ti se sjeti svoga imena ne odstupaj niti koraka
Svaku tvoju suzu popice krv svaki tvoj vrisak honey progutace smijeh
Vise niko ti ne treba 2x
Sad si jak i znas da grizes ti znas da sve je propalo ti znas da moras jace ti znas da sve je propalo
Svaku tvoju suzu popice krv svaki tvoj vrisak honey progutace smijeh
Vise niko ti ne treba 2x
Sad si jak i znas da grizes ti znas da sve je propalo ti znas da moras jace ti znas da sve je propalo | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Psihomodo Pop 08.06.11 7:47 | |
| Telegram sam
Telegram Sam, Telegram Sam je moj Superman.
Kratkorepi Tom, Kratkorepi Tom Ima staklene oci i zivcani slom. Tetka Beladona, Tetka Beladona U bijeloj kupaoni on je bio ona.
Telegram Sam je moj Superman. Telegram Sam je moj Superman.
Bobi je u redu, Bobi je u redu Dok ga momci u plavom opet ne odvedu Psihomodo je lud, Psihomodo je lud Svaka zena u gradu s njim pocinila bi blud.
Telegram Sam je moj Superman. Telegram Sam je moj Superman.
Telegram Sem je moj Supermen
Bobi je u redu, Bobi je u redu Dok ga momci u plavom opet ne odvedu Plastik Fantastik, Plastik Fantastik Hiper sintetik i automatik
Ja prodajem snove a ti trebas uvijek nove
Telgram Sem je moj Supermen Telegram Sem je moj Supermen Telegram Sem je moj supermen | |
| Naslov: Re: Psihomodo Pop 08.06.11 7:48 | |
| The sky
People lives inside my head little people dressed in red and tell me stories every day about the girl that lost her way
Snow is fallin' in my head snow is real and I'm a mad my head sharing in the hip and foolin of my trip
The sky doesn't like chilren's laughing the sky, sky, sky doesn't love... | |
| Trotl boy
Ja sam zvan Peter Pan Buljim stalno u ekran Ja lose trcim, babi krcim Sporo ucim, babi krcim Ja sam sam, ja sam sam Ja sam nesretan kad sam sam.
Trotl Boy ... Trotl Boy ...
Ja sam zdrav potpuno Dusevnio i tjelesno Ne trebaju mi doktori Nego malo ljubavi Ja sam zaljubljen, zaljubljen Ja sam izgubljen kad sam zaljubljen.
Trotl Boy ... Trotl Boy ...
Pedijatrija, psihijatrija Neurokirurgija Spasite mi tijelo Spasite mi razum Ja sam zdrav, zdrav Ja sam normalan
Trotl Boy ... Trotl Boy ... | |
| Tuzni lutak
U izlogu stojim i dane brojim ako me zelis kupi me jek kad me vidis na ekranu u reklami ja sam sam uzasno sam nesretan
Ali jedan dan, jedan dan pobjeci cu van razbiti cu ovaj izlog zelim biti slobodan jedan dan, jedan dan, jedan dan samo jedan dan
U izlogu stojim i dane brojim ako me zelis kupi me jek kad me vidis na ekranu u reklami ja sam sam uzasno sam nesretan
Ali jedan dan, jedan dan pobjeci cu van razbiti cu ovaj izlog zelim biti slobodan jedan dan, jedan dan, jedan dan samo jedan dan
Ali jedan dan, jedan dan razvalicu ducan imam dobar razlog zelim biti slobodan jedan dan samo jedan dan | |
| Uspavanka
Bijeli sum iz zvucnika titra plavi ekran u daljini svira muzika tonete u san moje rijaci djeluju ravno na vasu svijest boje se razlivaju brojte sa mnom do 6 1 -- 2- -3 -- 4 -- 5 - 5,5 - 6
Pada snijeg iz televizora san se spusta na vas moj glas hipnotizira slusajte moj glas
Spava galaksija spavaju meteori spavaju vozaci taxija spavaju kontrolori i svi oni na vrhu i svi oni na dnu u dubok san su pali i smijese se u snu | |
| Naslov: Re: Psihomodo Pop 08.06.11 7:49 | |
| Zagrebacka noc
Dajte mi ruku i podjite sa mnom prosetajmo nasim gradom kisna je bila ova zima i struje za reklame dovoljno ima bljesak lampi automobila nocne dame kraj limuzina mrske maske su lica ljudi i zena veca od tebe je i tvoja sjena dok ides kroz noc
Birtije su nocas pune jeftino vino mili ljude samo sto ljudi nigde nema bas kao ni iznenadjenja hipoteka, hipoteka meni treba apoteka pa da uzmem svoju dozu i lagano kresnem u narkozu jedino tako mogu ici gradom na ramenima sa plasticnom glavom i voljeti ovu noc
Tu divnu, tu divnu, tu divnu zagrebacku noc...
Policajac mi trazi osobnu kartu nemas je - ruka na vratu i trpa te u plava kola vozi te bas kao obicnog vola i dok se svijetlo na krovu okrece plavi taxi nijemo krece i vozi te u noc
Tu divnu, tu divnu, tu divnu zagrebacku noc...
Halo, halo?
Ali to jos nije sve evo gradske cistoce da opere ulice staklo, smece, injekcione sprice da u svijetlu bijelog dana ne bi bilo vidljivih mana i kad na posao budes morao poc' ti ne znas kakva je bila ova noc
Ta divna, ta divna, ta divna zagrebacka noc... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Psihomodo Pop | |
| |
| | | | Psihomodo Pop | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 408 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 408 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|