|
| Mudre misli o ogovaranju | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Mudre misli o ogovaranju 07.04.11 10:19 | |
| A kažem vam: za svaku bezrazložnu riječ koju ljudi reknu dat će račun na Dan sudnji.
Matej 12:36 |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mudre misli o ogovaranju 07.04.11 10:22 | |
| "Od deset osoba koje govore o nama devet nas ogovara, a često ona jedina koja nas hvali - čini to loše." Antoine de Rivarol
"Ogovaraš li me iza leđa? Tome se baš neću žalostiti. Hvališ li me u lice? To ti neću zaboraviti." Gotthold Ephraim Lessing
"Ko kleveće odsutnog prijatelja, zloban je." Horacije
"Ko zna laskati, zna i klevetati." Napoleon Bonaparta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mudre misli o ogovaranju 07.04.11 11:34 | |
| Kada mi pričaju iza leđa, znam da sam uvijek jedan korak ispred njih. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Mudre misli o ogovaranju 07.04.11 11:40 | |
| - Yana-Ratnica svjetlosti je napisao/la:
"Ko zna laskati, zna i klevetati." Napoleon Bonaparta dobra ‘Nerazumnik prezire svoga bližnjega, dok čovjek uman šuti. Tko s klevetom hodi, otkriva tajnu, a čovjek pouzdana duha čuva se.’ 11:12, 13 ‘Tko okolo kleveće, otkriva tajne: zato se ne miješaj s onim komu su usne uvijek otvorene.’ 20:19 ‘Otjeraj podsmjevača i prestat će svađe i nestat će nesloga i pogrda.’ 22:10 _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mudre misli o ogovaranju 07.04.11 12:39 | |
| “Dolazite u društvo uvijek prvi, a odlazite posljednji, pa ljudi neće imati vremena da vas ogovaraju.”
Voltaire |
| Naslov: Re: Mudre misli o ogovaranju 07.05.11 9:50 | |
| Kad bi svi oni koji loše misle o meni točno znali što ja mislim o njima…još bi me više ogovarali
Kada čujete da vas neko ogovara i mrzi, ne tugujte. Ništa strašno. To je samo posljedica dosadnog života i velike ljubomore prema vama. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Tko kleveće odsutnog prijatelja, zloban je.
Tko zna laskati, zna i klevetati.
Samo je jedna stvar gora od ogovaranja - ne biti ogovaran.
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Od deset osoba koje govore o nama devet nas ogovara, a često ona jedina koja nas hvali - čini to loše.
Kad bi svi ljudi znali što jedni o drugima govore, na svijetu ne bi bilo ni četvorice prijatelja.
Ogovaranje je kao ruž: nalazi se na usnama svih žena.
Ogovaraš li me iza leđa? Tome se baš neću žalostiti. Hvališ li me u lice? To ti neću zaboraviti. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Maki VIP član
Broj postova : 13989 Godine : 49 Datum registracije : 27.03.2014
| Naslov: Re: Mudre misli o ogovaranju 22.07.14 22:43 | |
| "Čovjek bi se trebao čuvati od povrede drugog bića, životinje ili ljudi, a kad to učini nedovoljan je oprost, kajanje, plakanje. Nedovoljan, nepotreban, suvišan. Jer to ništa ne mijenja". Nura Bazdulj-Hubijar
| |
| | | Maki VIP član
Broj postova : 13989 Godine : 49 Datum registracije : 27.03.2014
| Naslov: Re: Mudre misli o ogovaranju 22.07.14 22:44 | |
| "Ima ljudi koji lažu samo zato da bi lagali". Blaise Pascal
"Laganje je uvijek kukavičluk, a kukavičluk je posljedica neznanja". Alexander Sutherland Neill
"Bolje upoznaš osobu kad čuješ šta priča o drugima nego kad čuješ šta se o njoj priča". Audrey Hepburn
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mudre misli o ogovaranju | |
| |
| | | | Mudre misli o ogovaranju | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 417 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|