|
| Nominacije za nagradu Oscar | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Nominacije za nagradu Oscar 22.01.09 20:01 | |
| Nominirani u najvažnijim kategorijama su:
Najbolji film: 'Slumdog Millionaire' 'The Curious Case of Benjamin Button' 'Frost/Nixon' 'Milk' 'The Reader'
Najbolja glumica: Anne Hathaway - 'Rachel Getting Married' Angelina Jolie - 'The Changeling' Melissa Leo - 'Frozen River' Kate Winslet - 'The Reader' Meryl Streep - 'Doubt'
Najbolji glumac: Mickey Rourke- 'The Wrestler' Frank Langhella - 'Frost/Nixon' Sean Penn - 'Milk' Richard Jenkins - 'The Visitor' Brad Pitt - 'The Curious Case of Benjamin Button'
Najbolja sporedna glumica: Marisa Tomei - 'The Wrestler' Penelope Cruz - 'Vicky Cristina Barcelona' Viola Davis - 'Doubt' Taraiji P Henson - 'The Curious Case of Benjamin Button' Amy Adams - 'Doubt'
Najbolji sporedni glumac: Heath Ledger - 'The Dark Knight' Philip Seymour Hoffman - 'Doubt' Josh Brolin - 'Milk' Robert Downey Jr - 'Tropic Thunder' Michael Shannon - 'Revolutionary Road'
Najbolji redatelj: Danny Boyle - 'Slumdog Millionaire' David Fincher - 'The Curious Case Of Benjamin Button' Ron Howard - 'Froxt/Nixon' Gus Van Sant - 'Milk' Stephen Daldry - 'The Reader'
Najbolji animirani film: 'Wall-E' 'Bolt' 'Kung-Fu Panda'
Najbolji strani film: 'The Baader Meinhof Complex' (Germany) 'The Class' (France) 'Departures' (Japan) 'Revanche' (Austria) 'Waltz With Bashir' (Israel)
Najbolji adaptirani scenarij: Simon Beaufoy - 'Slumdog Millionaire' Eric Roth - 'The Curious Case of Benjamin _Button' John Patrick Shanley - 'Doubt' Peter Morgan - 'Frost/Nixon' David Hare - 'The Reader'
Najbolji originalni scenarij: Courtney Hunt - 'Frozen River' Mike Leigh - 'Happy Go Lucky' Martin McDonagh - 'In Bruges' Dustin Lance Black - 'Milk' Andrew Stanton - 'Wall-E'
Dodjela će se održati 22. veljače ove godine. Najviše nominacija ima film 'The Curious Case of Benjamin _Button' u kojem glavnu ulogu ima Brad Pitt ... meni je taj film katastrofa, gledala sam samo najave ali uopće mi nije palo na pamet ić ga pogledat. No, možda griješim. Je ga tko gledao? Što velite na nominacije? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nominacije za nagradu Oscar 23.01.09 2:14 | |
| Nadam se da opet neće imati aferu sa ukradenim kipićima. :P _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nominacije za nagradu Oscar 24.01.09 20:31 | |
| ja samo znam koji je god film osvojio nagradu, barem meni i mojoj okolini, nije se svidio | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nominacije za nagradu Oscar 24.01.09 21:00 | |
| - blizanac je napisao/la:
- ja samo znam koji je god film osvojio nagradu, barem meni i mojoj okolini, nije se svidio
istina ... i meni se rijetko koji svidio |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nominacije za nagradu Oscar 24.01.09 21:19 | |
| Evo juce bio "Lov u Bosni" toliko pricali o njemu ,hvalili ja ga nisam mogla odgledat do kraja ,beze... | |
| | | Yo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 259 Godine : 38 Lokacija : Sisak Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Nominacije za nagradu Oscar 05.07.09 19:41 | |
| 'Slumdog Millionaire' predobar film -zasluzio je oskara. Tko ga nije pogledao,mora OBAVEZNO!!! 'The Curious Case of Benjamin Button'-meni je film dobar,iako svi kazu da je premonoton,al pred kraj filma postane jako zanimljiv. 'Milk'-vidjela samo pocetak,kad su se likovi poceli ljubiti,odustala sam od gledanja P.S. jest stara tema al sam morala podjeliti sa vama svoje komentare. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nominacije za nagradu Oscar | |
| |
| | | | Nominacije za nagradu Oscar | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 521 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 521 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|