|
| Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? | |
|
+5tija Gracija... Blonde mobile Blizanka 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 28.03.11 15:51 | |
| Nismo mrsaviji kad nekom kazemo da je debeo... niti pametniji kad nekom kazemo da je glup...
Zasto onda isticemo tudje mane... a ne vlastite.....sta mislite o tome
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 04.06.11 10:59 | |
| pa takav je sav narod celoga sveta | |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 30.08.11 22:46 | |
| Pretpostavljam da mnogi isticu onu manu kod drugih koja je i kod njega samog prisutna, konstantno uporedjivanje i izdizanje sebe .... | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 10.09.11 22:53 | |
| ..na ljudima nam uglavnom smeta ono s čim se i sami "borimo".. Kroz njih, u suštini kritiziramo sami sebe. | |
| | | tija Početnik
Broj postova : 73 Godine : 57 Datum registracije : 02.01.2012
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 04.01.12 19:27 | |
| ovo si gracija dobro rekla ima tu istine..teško je priznat svoje mane ,pa zato rado ističemo tuđe... | |
| | | GricGric Početnik
Broj postova : 83 Godine : 124 Lokacija : Zadar Datum registracije : 02.01.2012
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 04.01.12 19:43 | |
| Tko uopće vidi svoje mane????? Ne povjerujemo čak ni kad nam drugi ukažu na njih... Kako da onda kritiziramo nešto čega nema ili mi to ne vidimo? | |
| | | tija Početnik
Broj postova : 73 Godine : 57 Datum registracije : 02.01.2012
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 04.01.12 19:46 | |
| malo ih ipak vidimo ,al nam se teško suočit sa njima i poradit na promjeni....u biti ja sam svjesna dosta svojim mana al ih ipak uvjek iznova činim ..ok i rdaim na tome da ih uklonim | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 15.01.12 0:14 | |
| Niko se ne moze suociti sa vlastitim manama ...najteze je biti samokritican ..kada ljudi isticu tude mane ... tad uzdizu sebe i smatraju da su mnogo bolji od njih _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 15.01.12 1:34 | |
| ističem i svoje i tuđe kako mi diođe tako blebnem . Onima koje volim direktno i bez ookolišanja a onima koje ne volim zapakiram pa im fino serviram da se na kraju pitaju jesam lim stvarno to mislila. A pretpostavljaju da jesam. Nek ljudima radi mašta malo. Šteta da zakržljaju. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 23.05.12 16:04 | |
| - GricGric je napisao/la:
- Tko uopće vidi svoje mane?????
Ne povjerujemo čak ni kad nam drugi ukažu na njih... Kako da onda kritiziramo nešto čega nema ili mi to ne vidimo? Ponekad zaista ne vidimo svoje mane, ali onaj tko ih nikada ne vidi taj je zaista glup. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 23.05.12 16:32 | |
| meni nikako ne ide ona ..da kritikujemo kod drugih one mane koje mi imamo ...jer ako ja pricam na prmjer puno ili lazem ja nikad necu kritikovat to kod drugog i skretat paznju na sebe sa tim ...mi svi znamo vise manje svoje mane i zato i izbjegavamo temu na iste ...i zato nas i zasmeta kad nam neko ukaze na nju ...a kritikovati tude mane volimo mozda za to sto s tim zelimo sebi reci da su tude mane mozda vece od nasih _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 07.02.13 21:32 | |
| Isticanje tuđih mana i ogovaranje popularno je kod osoba koje same nemaju nekih osobitih vrlina, pa to nastoje kompenzirati ocrnjivanjem drugih. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 08.08.14 22:51 | |
| zato sto je to upravo ljudska odlika..svi nevaljaju osim mene.. | |
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? 01.12.14 14:55 | |
| Pa izvorno mislim da to nije ljudska odlika ako gledamo istinsku bit čovjeka koja je ipak dobra. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? | |
| |
| | | | Zašto ističemo tuđe mane, a ne vlastite? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 219 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 219 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|