Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi
 
Početna stranicaRegistracijaLogin

 

 Numerologija – izračunajte kakva će vam biti godina!

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka


Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 173
Datum registracije : 21.01.2009

Numerologija – izračunajte kakva će vam biti godina! Empty
PostajNaslov: Numerologija – izračunajte kakva će vam biti godina!   Numerologija – izračunajte kakva će vam biti godina! I_icon_minitime26.03.11 11:41

Numerologija – izračunajte kakva će vam biti godina! 4626_big


Brojke mogu nagovijestiti tok i smjer godišnjih ciklusa kroz koje ćete proći i mogu vam sugerirati kako da se najbolje postavite prema njima

U prirodi se ništa ne dešava slučajno, već se sve odvija po nama nedokučivim zakonima, u koje možemo čas lakše, čas teže proniknuti. Ciklička priroda neprestanih promjena olakšava predviđanja svega što će se zbiti u svakom narednom ciklusu.

Recimo, astronomi mogu proreći položaje i konstelaciju zvijezda i planeta, kao i njihove utjecaje, stotinama godina unaprijed. Meteorolozi će odrediti vrijeme plime i oseke, sate sunčanih intervala i periode kiša, oluja i grmljavine. Liječnik će predvidjeti pojavu, uspon i opadanje neke bolesti. Astrolozi će dati interpretaciju vašeg horoskopa, dok će numerolog nagovijestiti tok i smjer numeričkih godišnjih ciklusa, kroz koje ćete proći i, vezano za to, sugerirati vam kako da se postavite prema njima.

Vaš odnos prema svijetu, reakcija na svemir, vaša psihofizička konstitucija, vaš temperament, kao i mnogo toga u vašoj prirodi, zavisi od vašeg datuma rođenja. Numeričku moć ciklusa možete zamisliti kao aktivne radio valove emitirane iz neke jake radio stanice. Radio valovi su svuda u prostoru, ali vaš odnos prema njima ovisi o vašem osobnom "radio prijemniku", a to je vaš vlastiti broj. Vaš prijem će biti drugačiji od prijema koji će imati neka druga osoba s drugim brojem.

Određivanje broja vašeg godišnjeg ciklusa je veoma jednostavno. Zbrojite dan i mjesec svojega rođenja (bez obzira na godinu) s tekućom kalendarskom godinom, a potom taj zbroj svedite na jednu cifru. Na primjer, ako je tekuća godina 2011, i ako ste rođeni 23. lipnja (bilo koje godine) imate ovaj izračun:

Dan vašeg rođenja .......................... 23
Brojna vrijednost mjeseca rođenja ......6
Tekuća kalendarska godina .......... 2011
Zbroj ........................................ 2040

Sada, zbrojite znamenke u broju 2040 - 2+0+4+0 = 6

Dakle, broj vašeg godišnjeg ciklusa u 2011. godini je 6.

lzračunajte i vi broj vlastitog ciklusa za ovu ili iduću godinu te potražite tumačenje ovdje dolje.


Godišnji ciklus - broj 1

U ovom ciklusu spremni ste za nove početke, nova djela i nove poduhvate. Bit ćete sposobni dokazati se samima sebi i drugima. Spremni ste realizirati vlastite zamisli i potvrditi se kao vođa. Planovi koje ste stvorili polako se ostvaruju, uz racionalno trošenje kreativne energije. Predstoji vam uspjeh na poslu i u društvu, uspjeh na svim poljima. Radujte se ovim promjenama, ali i dalje ostanite tihi i tajanstveni. Svako od nas ima svojih pet minuta, samo ako zna u pravi tren prave stvari postaviti na pravo mjesto.

Studij, pisanje, trgovina, bavljenje sobom, kao i umjetnost, donijet će vam prestiž i profit. Ovo je„ godina u kojoj vi žanjete plodove svojih djela. Ako su vam djela bila dobra požnjet ćete dobro, a ako nisu - ne okrivljujte druge. Jer sve je u vašim rukama, a svatko se rađa u svijet koji je sam stvorio.


Godišnji ciklus - broj 2

Vaš osobni magnetizam donijet će vam nova prijateljstva i životna iskustva. No, morate biti tolerantniji, fleksibilniji i uporniji u svim odnosima i ophođenjima, morate više vjerovati u vlastite sposobnosti. Također, ne smijete biti nestrpljivi i brzopleti jer - znate već iz iskustva da tako stvari nikad ne završe dobro. Nemojte računati da će netko drugi rješavati vaše probleme, pošto je u svemu i te kako bitan vlastiti trud i napor. Ne postoje bitne i nebitne stvari jer su sve stvari, u svakom trenutku, podjednako bitne za nas.

Pored vas prolaze male stvari, no vi ih promatrate sa nepoštovanjem i prezirom - u tome je upravo vaša najveća greška - vi čekate samo ono veliko, značajno, izuzetno, nesvakidašnje, a život se sastoji i od malih stvari! Tko nije zadovoljan s malim, kaže jedna mudra izreka, neće biti zadovoljan ni s velikim. Zapamtite: i najduži put započinje prvim korakom.


Godišnji ciklus - broj 3

Za vas je ovo godina plodnosti i uspjeha. lpak, ne smijete ovu godinu smatrati isključivo sretnom, budući da broj 3 ima i negativnih tendencija, što se ispoljava kroz rasipanje materijalnih i duhovnih dobara. Istina, imat ćete uspjeha u društvenom životu, ali ćete, ako ne uspostavite ravnotežu na emotivnoj i duhovnoj razini, u osobnom, privatnom životu biti poprilično nesretni.

Prijatelji će vam u početku okrenuti leđa jer smatraju da je ludost to što činite; to isto će misliti i vaša obitelj; no, vi ćete uspjeti u svom poduhvatu, samo ako ne budete rasipali životnu silu na ljubomoru, zavist, ljutnju i mržnju.


Godišnji ciklus - broj 4

U ovoj će se godini povećati vaša kreativna energija; ojačat će vaš osobni magnetizam jer je ovaj ciklus u znaku stvaralaštva i novih djela. Broj 4 je kvadrat u kojemu vi stojite i djelujete na fizičkoj razini. Naravno, bit će smetnji i prepreka u ostvarivanju vlastitih zamisli, ali ćete sve započete stvari uspješno okončati. Napredovat ćete u materijalnim poslovima kao i u poslovima vezanim za tajna učenja. Poboljšat ćete svoje materijalno stanje, steći ćete nova životna iskustva i nova saznanja.

Pri kraju ovog kruga, pojavit će se nova poznanstva, nove emotivne i romantične veze, a u vama će te probuditi nesebična ljubav prema onima koje ste do sada sebično voljeli. Vaš egoizam polako ustupa mjesto čistoj i plemenitoj ljubavi. Ono što je najbitnije za ovaj ciklus je - ravnoteža između fizičkih i duhovnih svjetova, između teorije i prakse.


Godišnji ciklus - broj 5

Ovo je ciklus pod numeričkim utjecajem broja 5 i planetarnim utjecajem Merkura, što simbolizira kretanje i promjene. Nagovještaji u ovom ciklusu za vas su zaista ugodni. Očekuju vas putovanja - bilo poslovna, bilo privatna, odnosno iz vlastitog zadovoljstva i na svim tim putovima vas očekuje mnogo toga lijepog, na svim planovima.

Prestat ćete sumnjati u vlastito biće, oslobodit ćete se mnogih kriza, nemira i kompleksa te pronaći put do sebe i od sebe do drugih. Do sada ste imali problema sa samim sobom, na trenutke su se u vama javljali ljubomora i zavist, što vas je često bacalo u tjeskobu, ali ćete u ovom ciklusu pronaći rješenja za sve što vas je do sada tištilo i mučilo. Broj 5 je simbol pentagrama, a pentagram simbolizira čovjeka koji je uspostavio ravnotežu između nebeskih i zemaljskih stvari.


Godišnji ciklus - broj 6

Bez obzira jeste li daleko od doma ili ne, vaše unutarnje biće, vaš um i duh, za vrijeme ovog ciklusa, bit će okupirani domaćim problemima. U ovoj godini morate se više posvetiti nekim stvarima i poslovima koje ste do sada odgađali, morate na sebe preuzeti neke obaveze i odgovornosti koje ste u minulim ciklusima posve zanemarili.

Ne zaboravite da se život sastoji i od malih, sitnih obaveza i stvari, da je kompletna osoba samo ona koja ne zanemari nijednu stranu svog bića, tko savršeno ispunjava sve svoje dužnosti i poslove. Broj 6 je simbol materijalnog i zemaljskog principa, a to u ovom slučaju ima pozitivno značenje, budući da je zemaljski svijet od velikog utjecaja na naše svekoliko biće, i da je to temelj svega u ovom životu.


Godišnji ciklus - broj 7

Vama predstoje mistična iskustva, jer je broj 7 u znaku mistike, magije i okultnih učenja. U ovoj godini vi ćete biti aktivniji na duhovnoj razini, a pasivniji na fizičkom planu. No, pri kraju tekućeg ciklusa, riješit ćete i neke materijalne, egzistencijalne probleme, jer je čudan splet uzroka i posljedica između mentalnih i fizičkih stvari. Vaš najveći neprijatelj je vaše tašto ja koje vas često baca u tjeskobu i očajanje, nedozvoljavajući vam da pravilno sagledate probleme na fizičkom planu.

Vi često brkate uzrok sa posljedicama, rasipate energiju na niske strasti, dajete maha negativnim osjećajima, kao što su ljutnja, ljubomora, zavist i požuda, što za posljedicu ima, jednostavno rečeno, nesnalaženje u ovom svijetu. Međutim, ako počnete pravilno raditi na sebi, ako uspostavite kontrolu nad mislima, osjećajima, riječima i djelima, svi vaši dosadašnji problemi bit će pravilno rješeni.


Godišnji ciklus - broj 8

Budite veoma oprezni u ovom ciklusu, jer vibracije broja 8 su pozitivne jednako onoliko koliko i negativne, a sve je u vašim rukama, u vašoj slobodnoj volji, u vašem mišljenju i djelovanju. Upamtite kozmičke, numeričke vibracije nisu a priori ni pozitivne ni negativne. Sve zavisi o tome na koju ćete ih stranu usmjeriti - k dobru ili k zlu. Dakle, ako pravilno budete djelovali, predstoji vam uspjeh, uspon, na svim poljima. Učvrstit ćete neke emotivne veze, produbit ćete ljubav prema voljenim osobama, steći ćete nova životna iskustva i nova saznanja, riješit ćete novčane probleme.

Na poslu vas očekuje dosta toga povoljnog - naklonost šefa, povišica plaće, poslovna putovanja, napredak u poslu. Sredinom ciklusa imat ćete određenih kriza materijalne prirode, što će uzrokovati poremećaj psiholoških odnosa sa poslovnim prijateljima i suradnicima, kao i sa užom rodbinom i porodicom, ali ćete u drugoj polovini ciklusa napraviti velik zaokret i uspješno realizirati neke svoje ideje.


Godišnji ciklus - broj 9

Ovo je za vas vrlo povoljan ciklus, samo ako ćete znati iskoristiti šansu. Nemojte rasipati energiju uludo, već se usredotočite na stvari koje su za vas od životnog značaja. Devet je čudan broj, koji pravilnim usmjeravanjem vibracija sve stvari postavlja na pravo mjesto. Vi ste do sada ispravno rješavali materijalna pitanja, dok ste psihičke i emotivne probleme svo ovo vrijeme potiskivali.

Sad je kucnuo čas da sve preokrenete, te da više radite na duhovnim stvarima i ojačate se na mentalnom planu. Naravno, ne smijete posve zanemariti niti fizički svijet, ali na ovom planu morate biti malo fleksibilniji jer ste do sada pretjerivali u sferi materijalnog svijeta. Za vas je umjerenost - Majka Mudrosti. Ničeg previše na ovom ili onom planu. Poslušajte savjet zapisan na smaragdnoj ploči oko 3000. godine prije Krista - "Kako gore, tako dolje. Kako unutra, tako i izvana.".

Izvor: "Magija brojeva", Dragan Simović

_________________
Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU,
ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU
ellaMarigoNumerologija – izračunajte kakva će vam biti godina! Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
palcica
Početnik
PočetnikLibra Rat
Broj postova : 5
Godine : 39
Lokacija : vrsac
Datum registracije : 13.04.2011

Numerologija – izračunajte kakva će vam biti godina! Empty
PostajNaslov: Re: Numerologija – izračunajte kakva će vam biti godina!   Numerologija – izračunajte kakva će vam biti godina! I_icon_minitime13.04.11 20:04

koji je moj numeroloski br,da li neko moze da mi izracuna,mene mrzi? Smile
[Vrh] Go down
 
Numerologija – izračunajte kakva će vam biti godina!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Numerologija
» Numerologija i seks
» Numerologija - Natalne karte
» Numerologija - vaš numerološki broj
» IZRAČUNAJTE SVOJ SQ

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Relax forum :: Lifestyle :: Horoskop i numerologija :: Numerologija-
Forum(o)Bir: