|
| Ego i alterego | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ego i alterego 21.01.09 20:54 | |
| Evo ... ovu temu sam vidjela na jednom forumu i baš me zainteresirala. Pa kaže ovako:
Svako od nas nosi sebe u sebi (ego) i još jednog "parnjaka" (alterego). Svjesno ili ne. Kada između dva zla treba odabrati manje, koju ličnost u sebi poslušati? Kako doneti pravu odluku? Kada između dvije pogrešne odluke treba doneti jednu, kako "odjmeriti" Pogrešit ću, znam. Ali koji dio ličnosti će mi manje zamjeriti?
Imate li vi u sebi te neke podvojene crte ličnosti i kada one najviše dolaze do izražaja?
Zadnja promjena: tana; 21.01.09 21:45; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ego i alterego 21.01.09 21:44 | |
| Opet ekavica :x Nemam ja puno premišljanja,i tih ličnosti...na prvu donesem neku odluku pa u k****... ako ću se sjebati na greškama se uči. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ego i alterego 29.01.09 21:53 | |
| Bome ja u nekim situacijama imam puno unutarnje borbe, u jednoj fazi života sam imao i krizu identiteta koju vjerojatno svatko barem jednom doživi. O ovoj temi bi se dalo puno pisati. Najbitnije je pravilno oblikovati savjest i ravnati se po njoj. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ego i alterego 29.01.09 22:01 | |
| Bitno je da čovjek odabere ono što je najbolje za njega kako ti kažeš kriza identiteta jer ljudska svijest zna često odabrati i ono što je loše za čovjeka |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ego i alterego 03.02.09 19:57 | |
| Mislim da kod mene ima dosta toga ... valjda mi je horoskop takav Imam osjećaj da ima jedna osoba koja je odgovorna i ozbiljna i druga koja je lijena i niš joj se ne da ... i tu nastaju vječite borbe |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ego i alterego 03.02.09 19:59 | |
| Potpis ti govori sve! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ego i alterego 03.02.09 20:02 | |
| ovaj potpis me asocira na onaj Gibbin stih "jer nije lako bit i svetica i kurva kako se namisti u taj čas" mogu ti reć da uopće nisam zadovoljna potpisom i avatarom, mislim cijeli dan kako da ih promjenim |
| Naslov: Re: Ego i alterego 03.02.09 20:36 | |
| Ha ha, promijeni ih, probaj naći neke koji baš odražavaju tebe, daj si truda! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ego i alterego 03.02.09 20:52 | |
| Budem : : |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Ego i alterego 03.02.09 21:03 | |
| - Goran je napisao/la:
- Bome ja u nekim situacijama imam puno unutarnje borbe, u jednoj fazi života sam imao i krizu identiteta koju vjerojatno svatko barem jednom doživi. O ovoj temi bi se dalo puno pisati. Najbitnije je pravilno oblikovati savjest i ravnati se po njoj.
Potpis samo takav!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ego i alterego 14.09.10 14:08 | |
| da, i ja vjerujem da svi mi bar jednom u životu doživimo krizu identiteta treba oblikovati tj. učvrstiti i savjest i svijest, prvenstveno svijest o sebi kad smo svjesni sebe, mogućnost krize je manja iako iz krize i naučimo puno
|
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ego i alterego | |
| |
| | | | Ego i alterego | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 273 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 273 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|