|
| CroFan Forum | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Crofan Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 100 Godine : 47 Datum registracije : 12.03.2011
| Naslov: CroFan Forum 12.03.11 17:11 | |
| Ne znam je li ovo ok, ovako samo opaliti reklamu, ako nije - ispričavam se, recite šta treba ispraviti i ja ispravljam... CroFan Forum je relativno mlad forum - ne tako mladih (po stažu na netu) forumaša koji je početno bio specijaliziran za diskusije o operativnim sistemina,programima,kompjuterima i tehnici, postavljanje pitanja i traženje pomoći oko stvari kojima bi vas vaš kompjuter „izluđivao“ , a mi bi se potrudili pomoći vam. No kako smo svi mi ipak ljudi željni druženja malo smo se i „proširili“ na opće tematike pa bi nas tu trebalo malo „razdrmati „ i popuniti Cijela ekipa je poprilično vesela, slobodna i uvijek raspoložena za dobru zezanciju, bockanja i sve što ide uz to , a samo pisanje po forumu nije ograničeno previše strogim pravilima (osim onih osnovnih koje moramo poštivati). Malo smo se i nakitili pa od dodataka imamo veliki chat (chat box) koji je mjesto za međusobna prepucavanja, zabavu, bockanja i povrh svega smijeh, mali chat (comet chat) – mjesto za privatne razgovore ;-) , galerija i blog..... Nadamo se da ćete nas posjetiti, a ako vam se učinimo dovoljno zanimljivom ekipom - i ostati ili barem navratiti koji put na "čašicu razgovora" , možda potražiti pomoć u ovom specijaliziranom dijelu foruma ili pak svojim znanjem pomoći nekom. Ako ništa drugo, bacite oko i dajte komentar, prijedlog, savjet.... link na forum http://crofan.org/index.php mjesto gdje i vi možete staviti vaš link je http://crofan.org/links/index.php ili se samo i reklamirati i to ovdje http://crofan.org/forumdisplay.php?f=114 | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: CroFan Forum 12.03.11 18:35 | |
| Crofan dobro dosla jos jednom ...nisi pogrijesila sto se tice reklame ...slobodno se mozes reklamirati u ovom pdf ... ..dopada mi se forum ...cim prije cu se registrovati..zivila za daljnju suradnju _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Crofan Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: CroFan Forum 12.03.11 21:53 | |
| | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| | | | Crofan Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: CroFan Forum 12.03.11 21:59 | |
| | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: CroFan Forum 28.04.11 21:07 | |
| ne moze niko da parira relaxu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: CroFan Forum | |
| |
| | | | CroFan Forum | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 424 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 424 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|