|
| Kinez automobilom prošao kroz zid garaže | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Kinez automobilom prošao kroz zid garaže 07.03.11 21:54 | |
| Kineski vozač je svojim automobilom gotovo prošao kroz zid višespratne garaže, nakon što je umjesto kočnice pritisnuo papučicu gasa. Prednji dio automobila je gotovo prošao kroz zid drugog sprata garaže, te je visio iznad ulice u gradu Chongqing. Vozač, kojeg lokalni mediji nisu imenovali, priznao je da je umjesto kočnice pritisnuo papučicu gasa. Nakon nesvakidašnje nesreće, prebačen je u bolnicu gdje je podrvrgnut alkotestu koji je bio negativan. "Čuo sam dvije eksplozije, pa sam istrčao napolje. Ugledao sam automobil kako visi sa garaže, a njegovi prednji točkovi su se još uvijek okretali. U prvi mah sam pomislio da se snima neki film", rekao je lokalni stanovnik Huang Xiaoping. (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | Kinez automobilom prošao kroz zid garaže | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 430 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 430 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|