Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 07.12.08 21:40 | |
| darky je cool osoba |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 07.12.08 22:06 | |
| |
|
| |
DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 07.12.08 23:27 | |
| sve lijepo piše u katinom sigu tak da nemam kaj dodati | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 08.12.08 15:39 | |
| darkica je pametna djevojka! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 08.12.08 15:41 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 08.12.08 15:46 | |
| Kate je žena za sva vremena |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 08.12.08 16:28 | |
| Tana je uvijek tu za pomoći... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 08.12.08 19:52 | |
| Kate ima najbolju guzu na forumu |
|
| |
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 08.12.08 20:03 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 09.12.08 0:24 | |
| tana je zaljubljena | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 09.12.08 10:41 | |
| darkica je mrakača... |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 10.12.08 23:27 | |
| ma destica je meni super | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 10.12.08 23:30 | |
| tvrdoglava osoba koja često misli da je njeno mišljenje jedino ispravno, inače simpatična _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 10.12.08 23:35 | |
| osoba koja ne zna prihvatiti kritiku, želi živjeti u nekoj idili ali nema toga stari moj, inače je ok | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 10.12.08 23:40 | |
| Darkyca je dobrica koja skriva svoje osječaje pred drugima. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 10.12.08 23:43 | |
| goran je čovjek koji živi u zabludi | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 10.12.08 23:45 | |
| isto bi u nekim segmentima rekao i za tebe _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 10.12.08 23:46 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 10.12.08 23:58 | |
| Darky reče: zakaj svi vi mislite da sam ja nabrijana ak kažem ono kaj mislim ja da sam nabrijana svaka druga riječ bi bila bip ja sam konstantiram i iznosim činjenice i nisam nabrijana ---------------------------------------------------------------------- Zato što često tvrdoglavo tupiš svoje i rijetko uvažavaš mišljenje drugih. Ponekad ustraješ u raspravama koje ne vode nikuda, kao ono jednom s MM na chatu. Nitko nije pomislio da si nabrijana samo zato što iznosiš svoje mišljenje; no mišljenje je potrebno ponekad korigirati ako ti netko da objektivne argumente za to, ne treba uvijek biti tvrdoglav. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 11.12.08 0:01 | |
| pa ja se držim svog i bok to je istina a mišljenja drugih uvažavam ak su pametna i ak imaju smisla, svaka rasprava nekud vodi tak i ta moja i MM-ova kao što sam i tad rekla ponavljam i sad vasnitko nije tjerao čitati | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 11.12.08 0:08 | |
| Ono je samo bio primjer takvog ponašanja, naravno da nas nitko nije tjerao čitati. Dobronamjerno ti savjetujem da češće promisliš da li je nečiji savjet pametan i da brzopleto uvijek ne tupiš svoje. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 11.12.08 0:29 | |
| hvala na savjetu sad ide na razmatranje jel pametan | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 11.12.08 0:40 | |
| Darkyca je dobrica, bilo bi lijepo da bez straha uvijek iznosi svoje osjećaje i da joj ne treba tako puno da stekne povjerenje u nekoga i prestane biti distancirana... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? 12.12.08 1:09 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što mislite o osobi iznad? | |
| |
|
| |
| Što mislite o osobi iznad? | |
|