| Depilacija | |
|
+9kikicaa Lavanda Luna2 Blonde Kikica teaa Rokerka Blizanka D_DoLL 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Depilacija ned 18 sij - 14:07 | |
| Depilacija-koji "pribor" i "alat" koristite? Ja sam probala sve i svašta,a još uvijek najčešće je to britvica, brzo a ne boli... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Depilacija ned 18 sij - 14:10 | |
| Istina ... i ja probala valjda sve metode osim lasera ... britvica mi je najučinkovitija, pogotovo za noge ... za bikini zonu koristim i depilacijske trake s voskom |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Depilacija ned 18 sij - 15:19 | |
| britvica, brijači ženski.. i to... bezbolno a jednostavno.... |
|
| |
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| |
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Depilacija pet 23 sij - 20:56 | |
| Britvica ,bikini zona veet (valjda se tako pise) krema.Da li neko vjeruje u trajnu depilaciju? | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Depilacija čet 25 vel - 13:15 | |
| uh....ja sam pocela epilatorom....bilo mi je bas oke...dobro, prvi put sam vristala i plakala, al bilo je posle super.... Eeeee....onda me je jedne zime strasno mrzelo da se bakcem s tim u hladnoj sobi....pa sam okrenula na brijac...i zajebala se zesce... Sad epilator ne mogu u ruku da uzmem kolko me boli -.- probala sam i vosak....al mi poplavela cela noga od toga....tako da sam se vratila na brijac.....sta cu... al probacu ovog leta opet epilator pa makar crkla | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Depilacija čet 25 vel - 23:40 | |
| Britvica i veet krema |
|
| |
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Depilacija čet 25 vel - 23:45 | |
| Meni baš depilacija ne treba...jedino malo nausnice...ali to kod kozmetičara obavezno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Depilacija sri 6 lis - 11:29 | |
| kod kozmeticara ..pa onda jedno vrijeme sama ..voskom ..pa opet kozmeticar ..kako kad ..ali britvica jeste najbrza ..ali onda se osjecam kao muskarac _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Depilacija sri 6 lis - 15:09 | |
| kod mene samo britvica i ne osjećam se kao muškarac |
|
| |
| Naslov: Re: Depilacija sri 6 lis - 15:13 | |
| ma kako ne ..kad stavim pjenu i uzmem britvu ..pred oci mi dolaze svi manekeni koji reklamiraju brijace ..i odmah zamislim da i ja reklamiram a ne da se depiliram _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Depilacija sri 6 lis - 15:14 | |
| pobogu, ja depiliram noge, a ne bradu |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Depilacija sri 6 lis - 15:37 | |
| noup, što bi mi pobogu trebalo biti pred očima dok depiliram noge, pa ne mislim 24 sata dnevno o jednoj stvari uzmem ipak malu pauzu |
|
| |
| Naslov: Re: Depilacija sri 6 lis - 15:51 | |
| znaci ipak volis brkove ..iako ne razmisljas o njima 24 sata ma ja ti kazem najbolje su trakice ili vosak ..onda je sve tako njezno i glatko milina _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Depilacija sri 6 lis - 15:54 | |
| ma trakice ili vosak bole,hvala lijepo...nema meni do moje britvice |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Depilacija pet 15 srp - 8:48 | |
| Novi hit u depiliranju: skidaj se do krajaKad bismo trebale izdvojiti stvar koja nas najviše nervira na našem tijelu dlake bi bile na vrlo visokom mjestu. Depilacija postaje najisplativiji posao današnjice. Ne samo da je sve više žena i muškaraca koji se depiliraju, nego se i sve više područja depilira. Svake godine potroši se više od 40 milijuna dolara na proizvode za skidanje i smanjenje rasta dlaka. U 5 godina posao se u britanskim salonima udesetostručio! Čini se kako je brazilska depilacija (bikini područje), a zatim i skidanje svega s tog područja bio samo početak u devedesetima za sve ono što se danas depilira. Kako žene nikada neće prestati tražiti savršenu ljepotu, ali i patnju koju ta potraga donosi, ove godine novi hit depiliranja je takozvana Showgirl depilacija ilitiga skidaj-se-do-kraja, depilacija svih dlačica na tijelu! Koja sve područja mučimo na ovoj depilaciji? Krenimo od glave: obrve, usnice, pazuhe, cijele ruke, šake i prste, leđa, trbuh, cijele noge, prste, "onu stvar" (ali možete birati želite li ostaviti crtu ili ne) te anus. Za sve to dobivate gratis čupanje dlaka iz nosa. Plače li vam se već? Cijena? Prava sitnica.1500kn za ovo dvosatno mučenje. Sad vam se sigurno plače - pa to su cipele s nekim imenom na njima! Sve za ljepotu! (metro-portal.hr) ---------------------------------------------- ..ma 1500 moš` si misliti | |
|
| |
Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Depilacija pet 28 pro - 16:03 | |
| Depilacija uvijek...ne volim dlake, po tijelu (u obzir samo kosa na glavi, obrve i trepavice)....volim kad je glatko, mozda jeste malo bolno ali se isplati | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Re: Depilacija pet 28 pro - 18:20 | |
| Depilacija uvijek sa britvicama, imam i epilator ali to boli ko sam vrag | |
|
| |
Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Depilacija pet 28 pro - 18:35 | |
| sve probala al britvice su zakon | |
|
| |
kikicaa Početnik
Broj postova : 21 Godine : 38 Datum registracije : 07.04.2013
| Naslov: Re: Depilacija pon 8 tra - 14:35 | |
| sa britvicom mi nekako najlakše,naime probala sa epilatorom i jednostavno mi se neda mučiti sa tim,previše me to čupka i boli | |
|
| |
Carolija Totalno relaxiran
Broj postova : 2243 Godine : 47 Datum registracije : 24.02.2013
| Naslov: Re: Depilacija sub 4 svi - 20:34 | |
| Odem kod kozmeticarke i istrpim.Bude ijaooo ali sam posle mirna ceo mesec | |
|
| |
Luca Ljubitelj foruma
Broj postova : 6596 Godine : 52 Lokacija : nowhere Datum registracije : 16.12.2012
| Naslov: Re: Depilacija sub 4 svi - 20:40 | |
| aaaaaaaaa brazilijana ne depiliram se iovako sam ko dlakav ko majmun | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Depilacija | |
| |
|
| |
| Depilacija | |
|