Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Koje serije volite gledati

Go down 
+10
bodo
Rokerka
Kikica
Ary
Zlatko
Goran
Teioo
Blizanka
DJ Tea
vanja
14 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
vanja
Zagrijao tipkovnicu
vanja

Female
Pisces Snake
Broj postova : 185
Godine : 35
Datum registracije : 12.10.2008

Koje serije volite gledati Empty
PostajNaslov: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime17.01.09 14:23

Gledate li "serije za djecu i mladež" ili nešto drugo, koje su vam najdraže?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime17.01.09 15:19

Ne prati baš te serije,ali lud,zbunjen,normalan mi je Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime17.01.09 18:24

csi serije, lud zbunjen.. te su mi najdraže... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime17.01.09 18:49

Ne gledam saerije osim humoristične volim poput Malcom u sredini i sl.. Jedinu nehumorističnu seriju koju volim pogledati je Incantecimo. Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime17.01.09 21:34

volim ove kriminalističke...CSI miami, new york, las vegas....
a pogledam kad stignem i malcoma u sredini i odmori se, zaslužio si.....
[Vrh] Go down
DJ Tea
Početnik
Početnik
DJ Tea

Female
Libra Monkey
Broj postova : 42
Godine : 32
Datum registracije : 18.12.2008

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime17.01.09 21:59

ja gledam Marinu...bas je super serija..
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime31.01.09 20:50

krimi,...dosta njih osim spanskih i meksickih
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Teioo
Totalno relaxiran
Teioo

Female
Leo Dog
Broj postova : 1670
Godine : 30
Datum registracije : 15.04.2009

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime23.04.09 2:26

ja znam pogledat malcolma u sredini, rebu, uvod u anatomiju ljubav , kućanice, ženski klan, one tree hill...i tako...znam nekad pogledat i csi al rijetko...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime23.04.09 21:53

Meni su Ubojstva u Midsomeru najbolja. cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime23.04.09 21:56

Csi miami mi je najbolja serija,mentalist...odred za zločine i Hause.... big smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime23.04.09 22:07

Goran je napisao/la:
Meni su Ubojstva u Midsomeru najbolja. cerekalo:
i meni su odlična no kasno su naveče pa ne pratim šteta što takve serije ne puštaju ranije oko 20:30 ili 21h
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime23.04.09 22:11

Dadilja lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime24.04.09 0:50

i ona tREBA na rtl-u je smiješna..Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime26.04.09 20:24

Uvod u anatomiju i Kućanice
[Vrh] Go down
Zlatko
Totalno relaxiran
Zlatko

Male
Scorpio Monkey
Broj postova : 2586
Godine : 44
Datum registracije : 15.10.2008

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime26.04.09 20:28

zakon brače
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime26.04.09 20:41

dr.House,Reba,pod nož..
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime04.06.09 8:49

Sve kriminalističke...dali se itko sječa "Kriminalističih priča", kako sam jedva čekala kao klinka da počne serija.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime04.06.09 9:41

"Kriminalističke priče" mi je bila najbolja serija...joj,a tek ona pjesma na početku...odlična.. bravo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime04.06.09 13:28

u zadnje vrijeme pratim "Privatnu praksu" na novoj tv i "LJubavnice" na HTV2 ... njih se baš potrudim pogledat, ovo ostalo ako uhvatim ok, ako ne isto ok.
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime04.06.09 13:33

volim šaptačica duhovima...na fox life-u
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime04.06.09 13:35

Da,Šaptčica duhova mi je odlična serija,vidiš nisam je dugo gledala,pa sam je zaboravila navesti...
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime04.06.09 15:22

E "Ljubavnice" to sam pogledala sve dosad, a ima i poslije toga, naravno, neka krim. sad joj ne znam ime,opet zaboravio.........i zaboravila sma reći da ne volim one humoristične gdje se publika smije na silu, svaka čast iznimkama bilo je nekoliko dobrih, ali večinom su mi sve beeze.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime04.06.09 15:58

pa prije sam gledala one španske serije, i sad kako nemam vremena samo pratim one na novoj navečer poslije 11h i obavezno krimi serije Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime04.06.09 18:32

Uvod u anatomiju...
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime01.02.10 17:15

joooj...meni su mnogo dobre serije "Bones" i "Gray's Anatomy"...nisam propustala ni jednu epizodu Koje serije volite gledati 12363 ali..."Seranovi" su ipak bez konkurencije Koje serije volite gledati 648906
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Koje serije volite gledati   Koje serije volite gledati I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Koje serije volite gledati
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Koje tv serije pratite?
» Abeceda stvari koje volite
» Abeceda stvari koje volite..
» Abeceda stvari koje Ne volite
» Pjesme koje vas podsjećaju na nekog