|
| Započnimo dan lijepim mislima | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Započnimo dan lijepim mislima 12.02.11 10:44 | |
| Ono što želiš zadržati za sebe već si izgubio; ono što daruješ zauvijek će biti tvoje.
Josef Recla _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 23.02.11 9:44 | |
| Sve ima svoje i vatra i led , tuge postoje da bi prizvale smijeh, sve ima svoje , početak i kraj , tame postoje da otkriju sjaj . Svi odgovori su u tebi , poput cvijetova u tvom umu koji čekaju da se otvore . _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 01.04.11 10:47 | |
| Zivi za svoje - Hocu.. Ne za tudje - Trebalo bi.. Jer za svijet si - Samo neko.. Al' za nekog si - Citav svijet.. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 05.04.11 10:32 | |
| Budite ljubazni prema svima.... Najbolji među vama jesu oni koji čine dobro drugima. Muhamed _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 05.05.11 8:54 | |
| JUTARNJE ODLUKE
Danas ću darovati osmijeh svim namrgođenima i zlovoljnima koje sretnem. Barem prvom čovjeku koji mi navrati učinit ću sve što zaželi. Pokušat ću da se ne žurim, da sam sa sobom budem strpljiv, da ne budem nervozan, makar mi posao i ne išao od ruke.
A pola sata odijelit ću samo za se, za čitanje, odah, glazbu, pjesmu. Pazit ću da ne budem tvrd i neumoljiv, već pažljiv s drugima. Dnevne neuspjehe, velike il' male, primit ću mirno i nastojati, da mi ne pomute raspoloženje, da ostanem pravedan. Sačuvat ću, što je duže moguće, radost ovoga dana i dijeliti je svima oko sebe.
Eleonore Beck / Gabriele Miller _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | slavena Totalno relaxiran
Broj postova : 1510 Godine : 124 Lokacija : sever Datum registracije : 26.02.2011
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 05.05.11 11:49 | |
| U ime ljubavi tvoju cu kupiti laz jer to je to sto ti najbolje raditi znas U ime ljubavi tajnu sacuvacu ja sve sto smo cutali izmedju jave i sna Ja sam uvek znao to da je ljubav s tobom hod po sumi sto gori pa sam dusu prodao da bih s tobom ostao to mora da boli u ime ljubavi grese i dobri i zli U ime ljubavi padaju ponos i stid nesto ti govori da ides glavom kroz zid U ime ljubavi tvoju cu kupiti laz jer to je to sto ti najbolje raditi znas lepe misli... da li sam na pogresnom mestu ili su jutros ovo zaista moje najlepse misli?! hmmm.. | |
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 11.05.11 8:04 | |
| Molimo Boga da nam da svjetla za sljedeći korak što ga danas moramo učiniti.
Biskup R. Lettmann _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 21.08.11 21:07 | |
| Zagrljaj je potreban svima!!! Zagrljaj lječi,od umora,od suza,patnje i boli.... Zagrljaj je vrijedan i svako ga voli.... Zagrljajem riješavamo puno toga,zagrljaj je dar od Boga!! Zagrljaj nam puno znači,od zagrljaja postajemo jači... Zagrljaj ne košta ništa a vrijedi mnogo... Uz zagrljaj puno je ljepše sve...
Ana Jemrić _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 12.09.11 11:35 | |
| Nadi vremena za RAZMISLJANJE -to je izvor snage. Nadi vremena za MOLITVU -to je najveca snaga na zemlji. Nadi vremena za SMIJEH -to je melodija duse. Nadi vremena za IGRU -to je tajna vjecne mladosti. Nadi vremena za LJUBAV -to je darovana Bozja povlastica. Nadi vremena za DARIVANJE -dan je prekratak da bi bio sebican. Nadi vremena za CITANJE -to je vrelo mudrosti. Nadi vremena za PRIJATELJSTVO -to je put za srecu. Nadi vremena za RAD -to je cijena uspjeha. Nadi vremena za MILOSRDE -to je kljuc za nebo.
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 14.09.11 8:30 | |
| ''Ne treba čekati nebo da bismo vidjeli raj. Raj postoji već na zemlji kad susretneš jasne, bistre, sjajne oči, srce čisto, slobodno od svakog ropstva, svakog kalupa, svake žurbe. Takvo srce je već puno raja.'' _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 14.09.11 8:32 | |
| Prihvatimo život, prihvatimo ga kao dar i radujmo mu se, čudeći se svemu što se događa. Onaj koji nas je stvorio šapnut će našem srcu, svaki dan, vraćajuči nam život ''Lijepo je što postojiš '' Prihvatimo tu istinu LJubavi koja nas je stvorila i recimo si ''Da istina je, lijepo je što postojim, dar je postojati , život je dar Božji ''..... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima 01.11.11 11:08 | |
| … koliko god su zlatno lijepe slike pejzaža u snima odraslih, toliko su još ljepši i slađi pejzaži što ih slika san djeteta. Moje su prve dvije godine života najljepša moja slika i moja najdraža knjiga poezije.
Spitteler | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Započnimo dan lijepim mislima | |
| |
| | | | Započnimo dan lijepim mislima | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 461 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 461 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|