|
| Kažnjavanje staraca | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Kažnjavanje staraca 17.01.09 14:19 | |
| Kažnjavaju li vas starci za neka "nedjela" i kako? Ako ste stariji napišite kako su se starci prema vama ponašali u djetinjstvu. Za što ste najčešće kažnjavani i koje su kazne primjerene i djelotvorne? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 15:21 | |
| Dugo već me ne kažnjavaju Ali u djetinjstvu me mama tukla ufffff ...tata nikada... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 18:27 | |
| ma ne.. jesu prije kad sam bila mlađa.. batinama il zabranom izlazaka.. tak.. al nije bilo toga puno... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 18:39 | |
| Ma samo kad sam bio mali ponekad, ali s razlogom. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 18:43 | |
| Kažnjena sam ja njurganjem svaki dan :x :x Pa nisu me baš kažnjavali, valjda sam bila dobja Batine sam dobila valjda jednom ili dvaput i to još ko dijete. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 18:58 | |
| Ja imam traume iz djetinjstva koliko me mama peglala... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 20:57 | |
| evo...baš danas ne smijem van..zabranila mi viša sila iako mi je 25.... kriv sam ja i moja duga jezičina.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:00 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:03 | |
| e...da je meni do smijeha kao i tebi..... JAA BIIIII NAAAAAAA MAAAAŠŠŠKAREEEEEEEE |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:05 | |
| Pa jedino da je istina da ti mama s 25 god.zabrani izlazak? :shock: |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:06 | |
| u ja sam kao klinac stalno bijo u kaznama jer sam svaki dan neko sranje napravio,to mi je bijo hobi... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:08 | |
| - Kate je napisao/la:
- Pa jedino da je istina da ti mama s 25 god.zabrani izlazak? :shock:
aha.... :oblak: tako je to kad živim iznad njih... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:09 | |
| - korny je napisao/la:
- Kate je napisao/la:
- Pa jedino da je istina da ti mama s 25 god.zabrani izlazak? :shock:
aha.... :oblak: tako je to kad živim iznad njih... Ajde dobro,mada priznajem čudno mi,ali ok... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:17 | |
| izazvao svađu zbog dugog jezika..to je to.. nema ništa čudno tu.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:19 | |
| - korny je napisao/la:
- izazvao svađu zbog dugog jezika..to je to..
nema ništa čudno tu.... Nije mi čudna svađa,nego da ti je mama zabranila izlazak a imaš 25 godina.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:20 | |
| bolje jedna večer sa njima nego mjesec dana bez ručka i večere... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 17.01.09 21:20 | |
| - korny je napisao/la:
- bolje jedna večer sa njima nego mjesec dana bez ručka i večere...
Neču se petljati,ok. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 28.04.09 13:27 | |
| E hebi ga korny, što reči... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 01.05.09 10:38 | |
| Moji su me kao klinku stalno peglali, pa kada sam došla u teen god. bila sam u stalnom strahu da ne napravim neko sranje, baš su me isprepadali, trbalo bi njih , ali takvi su kakvi su, zato sad živim tako blizu njih... A kada sam poćela raditi i završila tu neku srednju, nisu me mogli više kažnjavati, mogli su me i potjerati iz kuće tako mi je bilo svejedno. Dolazila bi im kući ukomirana od alkohola, kao oni ne znaju što mi je, ma svašta nešta sam radila, nisam bila "drolja" ili kako već zovu takve cure, ali loše društvo na svakom koraku, pa čak i oni malo finiji su bili loši. Ti nisu pili, ali su pušili travu i tako. Samo sam jednom probala i na sreću, tad sam upoznala muž i odvukao me od tog svega, inaće neznam kako bi sve završilo. | |
| | | mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 01.05.09 11:28 | |
| hm..ja nisam nikad imala kazne...sad ni ne živim sa svojima...al sigurna sam da kad bi napravila neko sranje., bilo bi svega...al već s 15 god sam morala okusit kak je to brinut se sama za sebe, tako da mislim da sam dovoljno zrela sada i ne radim gluposti kao neki moji vršnjaci | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 01.05.09 12:43 | |
| Mislim da će ti tvoje ranije sazrijevanje puno pomoči kasnije u životu mazo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 01.05.09 15:51 | |
| meni dosad nisu niti jednom kaznili...niti su me tukli, niti zabranili izlaske, tv, komp i sl. ja sam u dobrim odnosima s njima i ne radim neka prevelka sranja tako da me ni nemaju potrebu kažnjavati... | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca 21.01.11 19:04 | |
| prije,dok sam bila mlađa....ne smijem ić van iz kuće tjedan dana i tak tome slično...sad mi sam zaprijete da neću smit ić na dramsku i u knjižnicu i odma se smirim XDD | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kažnjavanje staraca | |
| |
| | | | Kažnjavanje staraca | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 117 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 117 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|