|
| E-recepti od danas u Hrvatskoj zamjenjuju papirnate | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: E-recepti od danas u Hrvatskoj zamjenjuju papirnate 25.01.11 7:59 | |
| Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi izvjestilo je kako će od danas, 24. siječnja, sedam dana prije planiranog roka, e-recept zamijeniti papirnati recept na području cijele Republike Hrvatske, javlja Hina. Ministarstvo naglašava kako implementacija ovog sustava pridonosi smanjenju nepotrebne administracije i čekanja, uz istovremeno povećanje kvalitete zdravstvene usluge, što je bio i jedan od ciljeva reforme zdravstvenoga sustava. "Osim toga, podsjećamo, zbog uvođenja ovog sustava nije više potrebno izdavanje oko 50 milijuna papirnatih recepata na godišnjoj razini, čime ćemo uštedjeti oko 15 milijuna kuna godišnje, a ta sredstva bit će usmjerena na daljnje povećanje kvalitete zdravstvene usluge u Republici Hrvatskoj", dodaje se u priopćenju Ministarstva zdravstva. metro-portal.hr -------------------------------------------- ..hvala onom gore 7 tona ppapira će se uštedjeti i tako spasiti nešto drveča | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: E-recepti od danas u Hrvatskoj zamjenjuju papirnate 30.08.11 15:28 | |
| ..samo da vam skrenem malu pažnju u svezi tih E recepata. dali znate da vam ljekarnik može dati zamjenski lijek bez da vam išta kaže. A vi pojma nemate ako niste pitali točno kako tj koji lijek vam je liječnik propisao. Meni je dr. propisala Sumamed, a dobila sam nekakav zamjenski bez da mi je ljekarnik išta rekao. | |
| | | | E-recepti od danas u Hrvatskoj zamjenjuju papirnate | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 23 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 23 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943612. in 18087 subjects
|
|