|
| Prica sa rijeke Kupe ili kanuom od Broda na Kupi do Ozlja | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Olimp Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 65 Datum registracije : 15.12.2010
| Naslov: Prica sa rijeke Kupe ili kanuom od Broda na Kupi do Ozlja 24.01.11 19:01 | |
| First topic message reminder :NAPOMENA: TEMU POSTAVLJAM IDUĆIH NEKOLIKO DANA. Da bih mogao ovo putovanje provesti u djelo pripremao sam sa mjesecima ranije. Pocevši od skupljanja opreme, namirnica, informacija o rijecnom toku rijeke Kupe, pa do sredivanje svega što je potrebno da bih putovao granicnom rijekom izmedu Slovenije i Hrvatske. Kada sam se dobro snabdjeo sa svime što mi treba i uzeo mnogo cega što mi ne treba, a zaboravio ponijeti i ono što bi mi najviše koristilo (pribor za krpljenje kanua), krenuh na put. Granicne formalnosti sam sredio najprije na Hrvatskoj strani, a zatim sam prešao pješice granicu, prijavio se Slovenskoj policiji i carini, dobio od njih "zeleno svjetlo" da mogu pristajati i na njihovoj i na našoj strani, vec kako želim, cime je zapocao moj: 1. DAN Brod na Kupi - Srednji Radenci (kamp na slovenskoj strani) Do broda na Kupi dovezao sam kanu sa opremom svojim automobilom. Vozilo je sin vratio kuci, tako da sam bezbrižno mogao na put. Sam ulazak u rijeku najpogodniji je na ušcu Kupcine u Kupu tristotinjak metara nizvodno od mosta koji povezuje Hrvatsku sa Slovenijom. Do same vode se može doci vozilom. Nakon ukrcaja stvari u kanu, razmještaju težine (balansiranja kanua), ukrcah se i krenuh. Rijeka je carobna, miroljubljiva, topla... | |
| | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 474 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 474 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|