|
| "The Lost" najtraženija serija na netu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: "The Lost" najtraženija serija na netu 11.01.11 13:39 | |
| Rekord u broju daunloudova J.O. | 11. 01. 2011. - 12:43h Iako je poslednji serijal popularne serije "The Lost" emitovan 23. maja prošle godine, ovo je i dalje najtraženija serija na internetu. U 2010. godini, ova serija je daunloudovana skoro šest miliona puta. "The Lost" je istovremeno najtraženija serija u Americi, gde je i najviše puta "skinuta". Sledi je serijal "Heroes" koji je daunloudovalo 5, 5 miliona ljudi. Na trećem mestu po traženosti je "Dexter", sitkom o serijskom ubici koji ubija ubice. Nju je preko raznih sajtova za besplatno skidanje fajlova preuzelo 3,9 miliona ljudi. U prvih deset su još i serije "The Big Bang Theory", "Haus", "Kako sam upoznao vašu majku", "24" kao i popularna američka tinejdž serija "Glee". izvor |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: "The Lost" najtraženija serija na netu 11.01.11 13:56 | |
| Ja to uopče nisam gledala niti pratila ..ja sve naopako..kad svi gledaju beze beze..i na utakmicama navijam uvijek za gubitnike | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "The Lost" najtraženija serija na netu 11.01.11 13:59 | |
| ni ja nemam pojma o cemu se radi |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: "The Lost" najtraženija serija na netu 11.01.11 14:01 | |
| Ja sve što znam da j neki avion pao na nekom komadu zemlje ..i da su jako puno ppričali..ništa nisu radili niti se seksali niti se ubijali...i da je s vremena na vrijem nešto jako drveče u šumi lomilo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: "The Lost" najtraženija serija na netu | |
| |
| | | | "The Lost" najtraženija serija na netu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 145 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 145 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|