| Komentiraj osobu sa slike iznad! | |
|
+17Marko77 vincent van gogh Nesreča ajmeivana scorpio57 Slatka tajna Rokerka Bella gadafi Niky Kikica boomba Lux Blizanka DJ Tea Zlatko Goran 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Komentiraj osobu sa slike iznad! 08.01.09 22:42 | |
| Komentiraj ili poruci nešto osobi sa slike iznad i stavi novu, obavezno napiši koja je to osoba! Slaven Bilic _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 09.01.09 14:06 | |
| Da je Bube sada... ona bi to bolje iskomentirala od mene... al ajd, potrudit ću se... Biliću... se ti to dereš, zjevaš il suznih očiju jecaš.... ajd ne brinuti, bit će sve ok! Bush |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 09.01.09 14:30 | |
| Bush je najveca budala od svih koji su do sad obitavali u Bijeloj kuci! Jedan je Izet Fazlinovic! :P Baš me zanimaju vaši komentari na njega! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 09.01.09 14:49 | |
| faca nad facama... pojava nad pojavama... smijeh nad smijehom... ludost nad ludostima... zbunjola nad zbunjolama... normalnost nad.... ma nema normalnosti.... tu su fulali... hi hi... baš je "fazi"... rikavela od čovjeka! Fazo... ko te takvog napravio!? Tito, Jovanka i bijela pudla! |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 09.01.09 20:36 | |
| Hebi ga, nisam živio u njihovo doba pa možda i ne mogu reci neki prerealan sud o njima. Mislim da je Tito svojim komunistickim idejama trajno unazadio ove prostore. Braco cigan iz Nocne more _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 09.01.09 20:44 | |
| Uz saborskog zastupnika za nacionalne manjine još jedan Rom koji zaslužuje pare glumac Eliah Wood |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 10.01.09 0:59 | |
| lijepe oči... dobar glumac.. ima puno para... angelina jolie |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 10.01.09 9:40 | |
| Po nekima najljepša žena na svijetu ... diskutabilno. Drukčija od drugih. Ima Brada i čopor dječice ... kao glumica solidna (iako imam osjećaj da stalno igra istu ulogu) ... s godinama mi izgleda ko plastična Jedan i jedini - ministar Darko Milinović |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 10.01.09 18:14 | |
| Sramota hrvatskog ministarstva, čudak glumac Frankie Muniz |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 10.01.09 20:51 | |
| Ne znam dal' je snimio što nakon Malcoma i onih dva tri dječja filmića ... voli automobile dečko, a imao je para da si ih kupi ... blago njemu fora mi je u Malcomu ...nadam se da će "uskrsnuti" još negdje Sevka |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 10.01.09 23:31 | |
| Hrvatska verzja Lepe Brene, osobno meni se ne dopada glumac Slavko Štimac |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 12.01.09 16:02 | |
| ima ružnu košulju osama bin laden | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 12.01.09 21:21 | |
| najtraženiji terorist, ružan je ko divlja svinja Nevenka Tuđman |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 13.01.09 17:42 | |
| Jedna iz garniture lopova koji nikad nisu odgovarali za svoj lopovluk. Nives Celzijus _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 13.01.09 18:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 13.01.09 17:51 | |
| Nekako joj uvijek uspije ispast sisa van ... ja stvarno nemam lijepo mišlljenje o njoj ... ne bih htjela ružno govorit pa ću se suzdržat Denis Latin |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 13.01.09 19:59 | |
| Nemogu niš loše reći za njega. Dobar novinar i dobr vodi svoju seriju Latinicu jednu od najgledanijih. Vlatka Pokos |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 13.01.09 20:32 | |
| Ne znam što reći o Vlatkici ... ko pjevačica mi nije nešto, ko voditeljica mi nije nešto ... izgleda da ne bu glumica jer su joj otkazali ... previše ima negativnog publiciteta, a premalo pozitivnog, mada mislim da i nije tako loša ko što je prikazuju :scratch: Lino Červar |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 13.01.09 20:45 | |
| Lino je fenomenalan trener! Britney Spears _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 13.01.09 20:47 | |
| Zbunjeno dijete Simonica |
|
| |
DJ Tea Početnik
Broj postova : 42 Godine : 32 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 18.12.2008
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 13.01.09 20:51 | |
| razmažena.. Madonna | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 14.01.09 14:15 | |
| ne volim je, bezveze mi je, ne volim kako pjeva, ni kako izgleda ... svaka čast, zna dobro prodat ono što prodaje... Siniša Vuco |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 14.01.09 15:06 | |
| Primitivčina. Romina Knežić _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 14.01.09 22:06 | |
| prodoran pogled + onaj stav = Goran Ivanišević |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 14.01.09 22:25 | |
| Bilo mi ga je zanimljivo gledati njegove teniske igre no od kad se povuko iz tenisa nije interesantan bar ne meni. Inače svaka mu čast na postignutim rezultatima Boy George |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! 15.01.09 15:42 | |
| šupak Rafo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Komentiraj osobu sa slike iznad! | |
| |
|
| |
| Komentiraj osobu sa slike iznad! | |
|