|
| Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 03.01.11 19:14 | |
| Što se tiče pisanja drugim pismima osim latinicom na forumu, to bi bilo ok da ih većina korisnika razumije. Ali recimo konkretno ćirilicu na ovom forumu ne razumije ni 1% članova, pa je zgodnije da ćirilični tekst koji vam se sviđa prije objave prevedete na latinicu kako bi ga svi razumjeli. Samo u google opišete ćirilica latinica konverter i ponuditi će vam se stranice na kojima to možete učiniti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 03.01.11 19:45 | |
| Posto sam ja zakuvao ovo oko cirilice, zelim i da komentarisem malo. Ne bih se slozio da je manje od 1% jer od 500-tinjak clanova koliko ima napisan makar jedan post na forumu 1% je 5 a ima sigurno vise od toga koji je znaju procitati (samo letimican pogled....Bliz, Rokerka, Oleg, Ja.. ..) Ali ovako, posto sam lijepio vijesti iz novina, smatrao sam da je ne korektno i nije u redu objaviti neciji tekst izmjenjen u odnosu na orginal. Medjutim, ako od sad budem objavljivao takve vijesti(napominjem ako ), trudicu se da postam i orginal i kompletan prevod. Mislim da sam i dao djelimican preved vec na drugoj vijesti...nakon upozorenja da mnogi ne razumiju cirilicu. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 03.01.11 19:59 | |
| Dobra ideja, ako hoćeš možeš i jednim i drugim pismom napisati. Ja recimo ne razumijem ćirilicu i uvijek je moram konvertirati kad naletim na neki ćirilični tekst. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 03.01.11 20:02 | |
| |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 03.01.11 20:09 | |
| Našao sam ja prije jedan dobar konverter, probati ću ga opet naći, zaboravio sam adresu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 03.01.11 21:22 | |
| pa na googlu ima prevoditelj.. http://translate.google.hr/?hl=hr&tab=wT# vrlo jednostavno je i ja se sluzim za sve jezike pa cak i kineski znam ako me sta interesuje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 03.01.11 21:24 | |
| a cuvaj se tog translatora umalo nisam nadrljao zbog njega...zna mnogo da izvrne smisao |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 03.01.11 21:34 | |
| Ja nisam za to da se piše ćirilicom. Jesam Srpkinja i inače pišem ćirilicom, ali na forumu bi to bilo malo bezze...^^ | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 04.01.11 0:54 | |
| meni je sveedno...ja onako natucam ćirilicu....malo se potrudim i ide to nekako Al mislim da bi bilo dobro stavit prevod čisto za one koji ne znaju...(ili nek si samo prevode ako ih zanima šta piše.... mnogi ne razumiju engleski a ipak imatema koje su na engleskom i koje nisu prevedene ,tako da ....neznam meni baš svejedno | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| | | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 05.01.11 13:35 | |
| Meni je svejedno jer poprilično znam ćirilicu (tiskano) jer sam učila zbog serije (jedan tjedan latinica-svi ostali ćirilica)...Ne treba mi dugo da dešifriram šta piše jer sam i navikla...Nemoš izbjeć pa se ni ne trudim.. bliz-slažem se za vijesti!! | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu 06.01.11 23:05 | |
| što se mene tiče nije me briga za vijesti u pdf vijesti iz bih i to al opet i tu bi trebali pisat prijevodi na latinici po mogućnosti.u drugim pdf-ovima ne bi trebala bit ćirilica.ja npr tiskanu mogu skontat šta piše samo što mi treba vremena.to nije niš mi problem,al u drugim pdf-ovima osim vijesti iz bih,po mom mišljenju da ne bi trebalo bit na ćirilici ništa jer manje od 1 % zna ćirilicu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu | |
| |
| | | | Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 270 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 270 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|