|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 12:50 | |
| Nisam išla imali smo maturalni ples i bezveze,putovanja su super,doživljaj za cijeli život..... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 12:58 | |
| Ja sam išao u Prag i Lloret de Mar, u Španjolskoj mi je bilo super. Putovanja u inozemstvo su djeci super jer si tako šire horizonte, vide kako se drugdje živi, upoznaju nove kulture i zato bi bilo glupo da se to zabrani zbog uštede od 300 milijuna kuna (dok se na drugim stranama krade i rasipa mnogo više), a i to bi značilo kršenje ljudskih prava. Vlada nema sposobnosti i znanja kako razvojnim projektima omogučiti razvoj, pa na zabranama i extra porezima pune proračun. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 13:00 | |
| Naravno da je glupo,ne znaju više šta bi pa da srežu maturalac,zaista se nadam da neće... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 13:37 | |
| meni ta ideja da maturalci se organiziraju unutar hrvatske nije loša |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 13:45 | |
| Nije loša,al zašto nebi mladi imali šansu da upoznaju nešto novo,nove kulture,običaje....mislim bolje da imaju izbor dal unutar Hrvatske ili van.... |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 13:50 | |
| - Teo je napisao/la:
- meni ta ideja da maturalci se organiziraju unutar hrvatske nije loša
Da država učenicima plača maturalce, to bi bilo ok. Ali dok god to roditelji čine, djeca imaju pravo ići gdje žele (u dogovoru s profesorima i roditeljima, bez uplitanja države). _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 13:52 | |
| meni svejedno ideja nije loša |
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 13:58 | |
| Zbog čega ta ideja nije loša? Svatko bi trebao imati slobodan izbor gdje će putovati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 14:02 | |
| mislim da je Hrvatska jako lijepa zemlja i da se i u hrvatskoj može proveti lijepo maturalac, npr. Brač, Hvar, Dubrovnik, Split, Rovinj, Umag, Sjeverni Velebit, Kornati, Mljet........ |
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 14:44 | |
| To je istina, ali nikome ne treba određivati gdje će ići i braniti putovanja u inozemstvo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 14:59 | |
| ali to je pravo ministarstva sad koliko je to ispravno to je druga stvar |
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 15:08 | |
| Što je pravo ministarstva, da krši ljudska prava o slobodi kretanja? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 17:08 | |
| meni je skroz bez veze to ...i kod nas su prosle godine htjeli ukinuti u inostanstvo da se ide pa im nije uspjelo bez veze...ja po Bosni uvijek mogu ici imala para ili nemala napravi sendvice i pucaj u obilazak ...ali ne bi mogla uvijek ici vani... masa ih je sto su isli vani za maturu...i vise bog zna kad ce ...i hoce li uopste...zato sam uvijek da se ide vani za maturu...a skole nek organizuju skolu u prirodi pa nek obilaze po svojoj domovini kao sto su to uveli nedavno pa su opet stali...ili nek organizuju izlete ...ja se ne sjecam kad su moja djeca isla na izlet a tako ima lijepih mjesta ...u moje doba mi smo svaki cas negdje odlazili preko ferijalnog saveza po bivsoj jugi : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Maturalac 14.03.09 17:26 | |
| - Goran je napisao/la:
- Što je pravo ministarstva, da krši ljudska prava o slobodi kretanja?
ne, ali s obizrom da profesori idu na put s đacima, a ministarstvoi paća profesore za vrijeme maturalca mogu reći gdje da idu. u tome je caka |
| Naslov: Re: Maturalac 16.03.09 19:54 | |
| - Teo je napisao/la:
- Goran je napisao/la:
- Što je pravo ministarstva, da krši ljudska prava o slobodi kretanja?
ne, ali s obizrom da profesori idu na put s đacima, a ministarstvoi paća profesore za vrijeme maturalca mogu reći gdje da idu. u tome je caka E hebi ga onda, u kakvu smo se to državu pretvorili ako ćemo razmišljati tom logikom, Sjevernu Koreju možda? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Maturalac 16.03.09 20:22 | |
| |
| | | Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Maturalac 16.03.09 20:27 | |
| eh sad...kod nas je maturalac jos dozvoljen van bih.... ali...hm.... ama ne bitno gdje se ide... ko da neko uopce razmislja o znamenitostima i sl...vecina nas(moje generacije) jedva ceka da na par dana odahne od stege doma i da dise puni plucima i cuga bez da mu iko za to popuje.... nije li tako? zato bolje blize..kraci put vise vremena za "ono nama vaznije" | |
| Naslov: Re: Maturalac 16.03.09 20:28 | |
| Ne znam ni ja, ali ovo ne vodi na dobro, ova Vlada će nas uništiti do temelja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Maturalac 16.03.09 20:30 | |
| ama sta se vi u hr toliko brinete... u vas sere jedna vlada u nas troclano predsjednistvo vlada vlade entiteta i da ne nabrajam...pa opet..... jbg...takav je zivot.... | |
| Naslov: Re: Maturalac 16.03.09 20:31 | |
| Alba mislim da se u HR i BiH čak ni provesti ne može, kao recimo u Španjolskoj, ovdje je i nočni život u banani zbog nebuloznih Vladinih odluka o radnom vremenu lokala, masa turista to potvrđuje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Maturalac 16.03.09 20:51 | |
| da ali ti mogu navesti sta se desilo prosle godine... na maturalcu su bila i 3 rodjendana... oni su da bi napravili valjanu zabavu pokupovali svo pivo iz nekog marketa...pa slikavali prazne police...to je jedno za njih sve fora i looooodo sjecanje za sva vremena... meni nije bitno gdje sam nego s kim sam... a i vecini(bar ovdje u kladnju) naravno da bi mi voljeli ici u spaniju ili grcku(to smo planirali ) ali cijene su ogromne tako da bi takav maturalac sebi mogli priustiti mozda nekih 15% ucenika.... | |
| Naslov: Re: Maturalac 16.03.09 21:18 | |
| Imaš pravo, najbitnije je dobro društvo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Maturalac 19.03.09 21:03 | |
| | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Maturalac 21.01.11 18:57 | |
| Mi smo planirali imat mali maturalac,al kak je krenilo,neće od tog ništa bit... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Maturalac 21.01.11 20:36 | |
| Držim vam palčeve i nadam se da neće biti previše ukomiranih na proputovanju Kikić | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Maturalac | |
| |
| | | | Maturalac | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 340 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 340 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|