Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Pregledaj tijelo sa Google Body 16.12.10 22:01
Google ne prestaje da nas iznenadjuje svojim inovativnim programima, pa nam nakon Street View-a stiže još jedna zaista sjajna kreacija ovog tehološkog giganta.
Google Body nam omogućava da pregledamo bukvalno svaki delić ljudskog tela, u to 3D tehnici.
Iako program još uvek nije zvanično predstavljen, već je dostupan na ovoj adresi http://bodybrowser.googlelabs.com/. Za sada će vam trebati minimum Firefox 4.0 Beta ili Google Chrome Beta, kako biste mogli da, poput doktora, istražujete ljudsko telo.
U Googleu smatraju da će ovaj proizvod, koji je do sada bio dostupan samo studentima anatomije, napraviti pravu revoluciju u našem poznavanju ljudskog tela, koja bi mogla ubrzati i medicinska istraživanja.
Izvor
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
Naslov: Re: Pregledaj tijelo sa Google Body 16.12.10 22:07
Zakon!!
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Pregledaj tijelo sa Google Body 16.12.10 22:08
Ja se nisam usudio kliknuti na video
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
Naslov: Re: Pregledaj tijelo sa Google Body 16.12.10 22:12
Hahhahahaahahhaahhahaaah...Ja jesam i drago mi je
na biologiji učimo organe ljudskog tijela pa bi mi to moglo pomoću u utvrđivanju gradiva,al nema teorije da ga skidam,imam premalo memorije i za windowsXP i pošten antivirusni proram,a kamoli za dodatne programe
Goran Administrator
Naslov: Re: Pregledaj tijelo sa Google Body 16.12.10 22:14
Budemo nabavili bolje kompove pa ćemo skinuti taj program