| | Kad tomato nadoplati kunu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kad tomato nadoplati kunu 16.12.10 10:26 | |
| Stvar je ovakva, odete u trgovinu/trafiku, kupite Tomato karticu (oko 25kn). U tjeku je akcija ako te netko zove na Tomato dobijes 1kn za minutu poziva. Onda fino ako jos niste ostvarili free pozive sa TMobile-a (zbog kvara od 5 dana) fino kad Vam jave da imate free pozive, ubacite Tomato karticu u jedan mob, i sa TMobile zovete na Tomato i nabijate kune. Znaci racunica je ova: 2 dana imaju: 24x60min=2880min, iliti mozete u najboljem slucaju ako drzite mobitele na punjacu zaraditi skoro 3000kn na Tomato racunu. Fino zar ne? P.S. Neprovjereno je da u isto vrijeme se moze imati 2 poziva pa da se racuna ili 2880x2=5760kn no to je jos neprovjerena informacija. Vjerujem da od vas neki znaju, neki ne, tko zna super tko nezna moze probati i legalno dobiti koju kunu na mobitelu, imati ce vise para da cestita svima ovaj Bozic i Novu Godinu Ja sam nažalost moje besplatne minute potrošila a za ovo nisam znala... izvor: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1801188 http://www.njuskalo.hr/index.php?f_keywords=tomato+kartica&ctl=search2&advanced=1 EDIT: nemojte zaboraviti da na Tomatu morate aktivirati uslugu "NA TUĐI RAČUN" da bi ostvarili nadoplatu od 1 kn po minuti primljenog poziva.
Zadnja promjena: GricGric; 16.12.10 10:41; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kad tomato nadoplati kunu 16.12.10 10:31 | |
| E bemu miša Gric..pa kada nas varaju na sve moguće načine..nitko više nikome ne vjeruje ništa..a pogotovo kada je rijeć o nečem jako povoljnom ili đabe. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kad tomato nadoplati kunu 16.12.10 10:42 | |
| Istina, ja kad sam imala ta besplatna dva dana, stalno sam provjeravala stanje na računu, sve sam čekala gdje je kvaka, ali nije je bilo |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kad tomato nadoplati kunu | |
| |
| | | | Kad tomato nadoplati kunu | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 13 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 13 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943306. in 18070 subjects
|
|