| Riješi se lažnih frendica! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Riješi se lažnih frendica! 08.12.10 23:28 | |
| Ako među navedenim tipovima prepoznaš osobine neke svoje frendice, hrabro i odlučno je eliminiraj. Možda će ti se to učiniti kao težak potez, ali tako je najbolje. Nemoj strahovati da ćeš ostati sama - sigurno se u tvojoj blizini nalazi cura koja zaslužuje tvoje pravo prijateljstvo.
Lažnjak broj 1: Povratnica
Karakteristike: Frendica iz prošlosti koja se vraća i počinje te proganjati. Poznajete se iz osnovnjaka kada ste se družile, a potom razišle. U čemu je problem? Ljudi obično kontaktiraju osobe iz prošlosti kada nisu zadovoljni sadašnjošću. Ipak, ti si joj zamjerila nešto veliko i ne vjeruješ da se promijenila. Što učiniti? Neka prijateljstva završavaju s dobrim razlogom i tada nije dobro forsirati ponovno zbližavanje. Budi manje dostupna i pristojno odbij dogovor za druženje.
Lažnjak broj 2: Kopirantica
Karakteristike: Kopirantica je frendica koja se odijeva poput tebe, sluša glazbu koju ti slušaš i razmeće se tvojim frazama i šalama. Čak joj je i frizura identična tvojoj! U svakom te pogledu oponaša. U čemu je problem? Njezin je problem nesigurnost i nedostatak vlastitog identiteta zbog čega u tebi vidi model koji nastoji što bolje odglumiti. Što učiniti? Moraš je navesti da se prestane ponašati poput mlađe sestre kojoj si uzor i objasniti joj da ti ne treba dvojnica.
Lažnjak broj 3: Priljepak
Karakteristike: Zahtjevnija je od djeteta i stalno želi biti s tobom. Kada odeš nekamo bez nje, smrtno se uvrijedi i doživi to kao izdaju. U čemu je problem? Umjesto da si sama osmisli život i ispuni vrijeme, ponaša se kao prtljaga. Nameće ti osjećaj da si obavezna svuda je voditi sa sobom. Zapravo je manipulatorica jer ti nameće osjećaj krivnje ako je izostaviš iz svojih planova. Što učiniti? Skupi hrabrost i riješi se takvog odnosa. Reci joj da nećeš s njom van jer želiš biti sama.
Lažnjak broj 4: Uljez
Karakteristike: Tvoja super frendica jednom ju je upoznala s vašom ekipom i ona se od tada smatra njezinim članom. Smatra da je samim time što poznaje jednu od vas dobrodošla u društvo. Što učiniti? Porazgovaraj s frendicom koja ju je dovela i otvoreno joj reci kako ti nedostaje viđanje s njom i standardnom škvadrom, bez uljeza.
Lažnjak broj 5: Zavodnica
Karakteristike: To je cura sklona flertovima koja te zove van jer s nekim treba doći do lovišta. Osim toga, ne ustručava se koketirati s dečkom koji ti se sviđa. U čemu je problem? Ovoj curi služiš samo kao sredstvo pomoću kojeg dolazi do svog stvarnog cilja. Što učiniti? Otpili je, zaista ti ne treba takva frendica. Iako je možda draga i zanimljiva za druženje, samo te vuče okolo kako bi došla do onog što želi. Osim toga, ne želiš je blizu kada si s dečkom do kojeg ti je stalo.
Lažnjak broj 6: Iskorištava te
Karakteristike: Prije svakog izlaska prokrstari tvojim ormarom kako bi odabrala najbolje krpice. Ako si solo doma, učinit će sve kako bi te nagovorila da napraviš tulum iako zna da su ti starci to zabranili. U čemu je problem? Takva je frendica primjer sebičnosti i koristoljublja. S tobom se druži jer si joj praktična i omogućuješ joj stvari koje si inače ne bi mogla priuštiti. Što učiniti? Prestani joj činiti usluge. Kada zatraži nešto od tebe, jasno reci - ne dolazi u obzir.
Lažnjak broj 7: Brbljavica
Karakteristike: Najbolje ste prijateljice i znate sve jedna o drugoj, ali kada ste u nekom većem društvu, šaljivo iznese intiman detalj o tebi na što se cijela ekipa slatko nasmije. U čemu je problem? Svojoj si frendici super, ali želja za dokazivanjem u društvu važnija joj je od tvojih osjećaja. Što učiniti? Iako ti je prvi nagon da joj uzvratiš istom mjerom i osramotiš je u društvu za sva vremena, odupri se tome. Počni je izbjegavati i shvatit će poruku.
Lažnjak broj 8: Superzvijezda
Karakteristike: Ona je središte svemira, sve što drugi ljudi rade i govore, mora njoj ići u prilog. To se najviše odnosi na tebe jer si ti ta od koje nazovi frendica očekuje najviše podilaženja. U čemu je problem? Ona je naprosto egocentrična i uvjerena da sunce ne bi izlazilo da nje nema. Od cijelog svijeta očekuje da joj ugađa i ne pada joj na pamet napraviti nešto za druge. Što učiniti? Ignoriraj njena zanovijetanja i vrlo brzo će potražiti novog podanika.
Lažnjak broj 9: Muljatorica
Karakteristike: Od svega što kaže treba oduzeti barem tri četvrtine da se dobije prava istina. Njena je misija stvarati iluziju o sebi i svom navodno ludom životu. Kada je uhvatiš u laži, prije bi umrla nego priznala grijeh. U čemu je problem? Neiskrena frendica svojim lažima vrijeđa tvoju inteligenciju i pokazuje koliko te malo poštuje. Što učiniti? Otvoreno joj reci da njenim pričama ne vjeruješ, ali da bi ih mogla dobro prodati u Hollywoodu. Zatim se okreni na peti i nestani.
Lažnjak broj 10: Ulizica
Karakteristike: To je cura koja bi usahnula od muke kada bi doznala da o njoj netko nema dobro mišljenje. Zato 24 sata dnevno smišlja kako da se ljudima uvuče pod kožu. Laskanje, pokloni, besramno lažni komplimenti... Ona ne preže ni od čega. U čemu je problem? Cura ima nisko mišljenje o samoj sebi i jedini način da se nosi s time je osjećaj da je drugi vole i smatraju fenomenalnom. Nikad joj nećeš moći uliti dovoljno samopouzdanja da bude normalna i svoja. Što učiniti? Reci joj da ne trebaš obožavateljicu nego frendicu.
| |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 08.12.10 23:33 | |
| Odlična tema i savjeti, bravo Bobby :passion Ako nešto mrzim, to su lažni prijatelji. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Bobby Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 08.12.10 23:36 | |
| Eh, nebi je bilo da nema tebe. Također ih mrzim, imam jednu takvu. :S Kiki zna kakva je zapravo. Toliko je ljubomorna na ene i Kiki da je počela stvarno odvratne stvari govorit za nju, a Kiki je predivna osoba koja stvarno tako šta nije zaslužila. -.-' | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 08.12.10 23:49 | |
| Jednostavno je ignorirajte i neka priča što hoće, s tim najviše govori sama o sebi o nikom drugom _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Bobby Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 10:04 | |
| Hmm. Ali ona je stvarno drukčija :/ S njom se družim 8 godina i bila je dobra sve do prošle godine. Postala je k*rvetina kake nema, i stalno laže, protiv svih i sve zaje*e kad stigne :S | |
|
| |
maca faca Totalno relaxiran
Broj postova : 1902 Godine : 124 Lokacija : San Francisco Datum registracije : 25.11.2010
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 11:07 | |
| ja sam se takvih riješila na poslu,al kak nemam tam ni onih drugih problem je s kim kavu pit | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 11:54 | |
| ..joj i ja sam imala takav problem..užas ..ali bolje i sam biti nego s s budalama družiti :passion | |
|
| |
Broj postova : 1902 Godine : 124 Lokacija : San Francisco Datum registracije : 25.11.2010
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 11:57 | |
| sta jes jes jedino me kava muči | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 11:57 | |
| sreca nisam zesnko... |
|
| |
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 11:59 | |
| s. dokaži | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 12:03 | |
| vidim ja da ti imaš čudne fetiše-fotelje,stolci i tak ko zna kak bu to završilo | |
|
| |
Bobby Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 12:29 | |
| E iz tog razloga se ja družim s dečkima ! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 12:32 | |
| I ja sam dugo....ali onda se uvjek dogodi ljubafffff | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 12:49 | |
| ja bi isto čoksu,al nesmijem čim se malo podebljam odma me krenu tračat lažne frendice s posla | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 12:54 | |
| fala micek sumrak ti me uvijek znaš razveseliti i riješiti mi problemček šteta kaj nisi sudjelovao u onoj raspravi o mom sex problemu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 12:55 | |
| nema na cemu...cuj nisam za te teme kompetentan... |
|
| |
Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 14:55 | |
| Ja gledam sa kim se druzim | |
|
| |
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 09.12.10 21:13 | |
| Nisi jedini.Ja sam imama lednu,al neam pojma u koju kategorju da ju strpam...družile smo se skoro cijelu školsku godinu,a nakon ljetnih praznika me nije pogledala kak spada...pa sam i ja nju počela ignorirat...al ne posve...nit ću posve ignorirat poslje osnovne,održavat ću kontakt s njom...
ima još jedna,a ta je u kategoriji nez koja je to,al ona koja te iskorištava...nje se ne mogu ni neću otarasit jer živi u mojoj julici,3 kuće dalje,a njezina i moja mama su super prijateljice...ni s jednnom od njih neću u potpunosti prekinuti kontakt jedostavno zato što nikad ne znaš kada ti neko prijateljstvo može dobro doći! | |
|
| |
Gabi Početnik
Broj postova : 41 Godine : 28 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 12.12.2010
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 12.12.10 21:33 | |
| mahh.... muški prijetelji THE BESTTT !!! | |
|
| |
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! 12.12.10 21:36 | |
| U potpunosti se slžem!!jel moš pretpostavit ko su one dvije koje sam navela u gornjem postu? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Riješi se lažnih frendica! | |
| |
|
| |
| Riješi se lažnih frendica! | |
|