| | Kako produljiti izlaske !? | |
|
+3Christine von Cahill Dusan Bobby 7 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Kako produljiti izlaske !? sri pro 08 2010, 23:24 | |
| Vani si sa frendicama i ludo se zabavljaš. Tu je i dečko koji ti se sviđa i baš te večeras primijetio i uputio ti značajan pogled, ali ti moraš kući. Da barem možeš ostati dulje, razmišljaš, ali znaš da će se starci brinuti ako kasniš, a idući vikend zbog kašnjenja može pasti i zabrana izlaska. Bolje da se odmah kreneš, premda bi najradije ostala s frendicama i promatrala simpatiju.
Treba ti plan, kako nagovoriti starce da te puste dulje nego inače? Možda ti se čini da si do sada sve pokušala, i nagovaranja, i plač, i moljakanje, ali ništa nije uspjelo. Starci su neumoljivi. Možda moraš promijeniti pristup i način razgovora s njima, jer ako ti budeš imala razumijevanja prema njihovim pravilima, vjerojatno će i oni imati prema tvojim željama i potrebama.
Vjerojatno se osjećaš kao crna ovca kada moraš prva od cijelog društva ići kući i misliš da su tvoji starci najstroži, ali nemoj misliti da i drugi tvoji frendovi nemaju iste probleme, samo ih možda ne pokazuju javno i prave se cool. Nemoj da ti bude neugodno pred društvom ako ne možeš ostati dulje jer će te tek tada početi zezati. Imaj svoj stav, šali se na svoj račun i ispast će više simpa nego durenje.
Roditelji uvijek zamišljaju najgore moguće scenarije koji ti se mogu dogoditi za noćnog izlaska, i to je zato jer se brinu za tebe, ali uvijek postoji način da dokažeš da se nemaju čega bojati i da si ti odgovorna te da se nećeš upuštati u opasne podvige. RAZGOVARAJ S NJIMA Mirnim i pristojnim razgovorom puno se toga može postići. Nemoj dramatizirati ili raditi scene. Pokušaj objasniti starcima da se osjećaš zakinuto jer smiješ ostati kraće u večernjem izlasku nego tvoje frendice. Na lijep im način pokušaj dokazati da se neće dogoditi ništa loše ako ostaneš sat-dva dulje.
DOKAŽI DA SI ODGOVORNA Roditelji te neće baš pustiti da ostaneš dulje ako imaš loše ocjene jer to u njihovim očima znači da si neodgovorna prema svojim obavezama i da ti ne treba nagrada u obliku duljeg izlaska. Popravi ocjene, nemoj izostajati iz škole. Ako starci odu na informacije i vide da si loša u školi, produženje izlaska i nije najizgledniji scenarij.
NEMOJ LAGATI Nemoj lagati, na primjer, s kim izlaziš ili kamo ideš jer se može dogoditi da starci doznaju za tvoju laž. Ako izgube povjerenje, teško ćeš ga ponovno vratiti, a to ne ide u prilog tvojim pokušajima da dobješ dulji izlazak
DOĐI KUĆI RANIJE Ponekad, ako stvarno nemaš razloga ostati vani, ako su tvoje frendice otišle ili ti je vani postalo dosadno, možeš starce udobrovoljiti iznenadnim ranijim dolaskom kući. To će im pokazati da si zrela i da možeš procijeniti kada je vrijeme za odlazak kući. Sljedeći će vikend sigurno imati više razumijevanja ako ih zamoliš da ostaneš dulje.
JAVLJAJ SE NA MOBITEL Najveća pogreška koju možeš napraviti odbijanje je poziva starcima ili nejavljanje na mobitel. Roditelji su takvi da uvijek misle da se dogodilo nešto loše. Izbjegni neugodnosti tipa da zovu tvoje prijatelje ili njihove roditelje jer im se ti ne želiš javiti. Uostalom, kada se javiš na mobitel, smirit ćeš ih i sigurno nećeš imati problema.
JAČA SI S FRENDICAMA Budi lukava! Kada ti frendica dođe u posjet iniciraj “kao slučajno” pred starcima razgovor o izlascima te nagovori frendicu da nešto kaže u prilog tvojim izlascima. Nikad ne znaš, možda će ih to nagnati da razmisle da te puste dulje.
| |
| | | Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? čet pro 09 2010, 14:56 | |
| Ja jednostavno kazem idem sa devojkom i tada mogu ostanem kolko ocu xD | |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? pet pro 10 2010, 22:45 | |
| Blago tebi xD Ja kad bi rekla da idem van s dečkom, nebi me puštali A iskreno, ni ne izlazim van tako da... | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? sub pro 11 2010, 23:36 | |
| Mene bi tata prvo pito njegovo ime,prezime,broj telefona i mobitela,a onda bi reko:a sad da vidimo... | |
| | | kikaa15 Početnik
Broj postova : 7 Godine : 28 Datum registracije : 22.08.2011
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? pon kol 22 2011, 16:16 | |
| E ovo i mene pili,imam 15g. i mogu bit vani samo do 23h bez obzira kakva je prilika. Nervira me to već,moji frendovi mogu i do 3 ujutro ak hoće al ne, ja samo do 23:00. I ako imalo kasnim,odma ser,ser,gdje si bila,ovo,ono,oš da dobijemo fras,nema sutra van...UŽAS!!! Zanima me kako se vi neki nosite sa tim ako imate takvo nekakvo ograničenje?? Malo je jadno,ono taman počne ono pravo a ja moram doma!!!! -.- | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? uto kol 30 2011, 12:16 | |
| Ja da kažem starcima (pogotovo tati) da idem van s dečkom, tek onda me ne bi pustili i zaključali bi me u sobu Ja kad idem na kavu/cugu mogu ostati do 23:00. Možda bi vjerojatno mogla produljiti do 23:30, ali nema potrebe jer više-manje svi moji frendovi mogu biti tako. S obzirom da nisam još ni osobnu napravila (da, imam 17 i nisam ju još napravila, jebiga), to mi je potpuno razumljivo. A kada idem van u neke klubove onda mogu ostati do 2, pola 3. Mislim da se jednom desilo do 3. Ni ne pokušavam dulje jer se dotad uspijem i naplesati i popiti štogod i super se zabaviti, a i uostalom svi mogu otprilike tako ostati. A i mislim da je to za moje godine čisto oke, duže od ovog bi bilo pretjerivanje. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? pet stu 25 2011, 14:44 | |
| ..pa valjda s godinama | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? pet stu 25 2011, 14:48 | |
| Uuuu.. Ja sam tek u 2.srednje počela izlazit. I to do 23:00. Ahahahahaha, kad se upali ulična rasvjeta, bris kući.. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? pet stu 25 2011, 14:50 | |
| ..a što kod vas se pali rasvjeta u 23..kod nas se inače gasila u toliko | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? pet stu 25 2011, 14:50 | |
| Ahahahahahahahaha, ma to ti je mali ton sarkazma.. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? pet stu 25 2011, 15:01 | |
| ..ja ti se u to ne kužim, ja zasakraznim i ni ne kužim što je otišlo u krivo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako produljiti izlaske !? | |
| |
| | | | Kako produljiti izlaske !? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Latest topics | » Folija,cuva privatnost ogledalo efektomToday at 19:51 by ninanana » Ovo sam morao/la napisati...čet lis 10 2024, 15:59 by Sumrak» Upiši bilo štočet lis 10 2024, 15:57 by Sumrak» Sta je to 100% u ovom trenutku?čet lis 10 2024, 15:56 by Sumrak» Specijalisti za personalni treningsri lis 09 2024, 23:57 by ninanana » Prirodni kamen iz Mioniceuto lis 01 2024, 09:28 by krfmsm » Betonska galanterija i behaton pločečet ruj 26 2024, 07:38 by krfmsm » Posveti nekome pjesmu ...ned ruj 22 2024, 21:14 by Riječanka» Zadnja riječned ruj 22 2024, 21:12 by Riječanka» Fotografija dananed ruj 22 2024, 21:03 by Riječanka» Brojimo po sto do milijunned ruj 22 2024, 21:00 by Riječanka» Kaladont-rečenicened ruj 22 2024, 20:55 by Riječanka» Abeceda imenaned ruj 22 2024, 20:54 by Riječanka» Pričajmo priču smajlićimaned ruj 22 2024, 20:53 by Riječanka» Kaladont na četvrtu riječ...ned ruj 22 2024, 20:49 by Riječanka |
Online | Ukupno je: 18 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 17 gostiju. :: 3 Bots ninananaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana sub stu 02 2019, 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943312. in 18071 subjects
|
|