|
| Oblik grudi otkriva karakter žene | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Oblik grudi otkriva karakter žene 01.12.10 9:08 | |
| Gotovo da ne postoji muškarac koji nije zaintigriran ženskim grudima, no malo je onih koji znaju da oblik poprsja može otkriti karakter dotične pripadnice nježnijeg spola. Jedno takvo istraživanje provela je skupina američkih psihologa. Do kakvog zaključka su došli, saznajte u nastavku! Velike grudi Ukoliko vam je za oko zapela žena s bujnim grudima, imate posla s pripadnicom nježnijeg spola koja je sklona avanturama, međutim kada je riječ o seksu, morate biti pažljivi. Iako je uvijek spremna za novitete što se tiče, primjerice hrane, eksperimentiranje u krevetu nije joj osobito privlačno. Ovalne grudi Žene koje imaju ovalne grudi (oblik ananasa, limuna), tvrde američki psiholozi, velike su štreberice. Predane su poslu, nisu sklone kašnjenju, a perfekcionisti su u domaćinsvu i odgoju djece. S druge strane, takve pripadnice nježnijeg spola su izrazito romantične. Dakle, s takvom ženom nježnih poljubaca vam neće nikada nedostajati. 'Oblik kruške' Američki psiholozi tvrde da su najidealnije one žene čije grudi podsjećaju na kruške. One su najseksipilnije, spontane, nepredvidljive, a seks im je jedna od najvažnijih stvari u životu. Stoga, krenite u potragu za takvom ženom i možete biti sigurni da vam s njom nikada neće biti dosadno. izvor.nacional | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Oblik grudi otkriva karakter žene 14.02.11 16:00 | |
| posto se zna kakva su istrazivanaj inace ..muskarci pazite se da se ne predete _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Oblik grudi otkriva karakter žene 24.11.11 21:57 | |
| ..a gdje su one što su im dojke jedna od druge različite... | |
| | | diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
| Naslov: Re: Oblik grudi otkriva karakter žene 24.11.11 22:07 | |
| hahhahha Kikica jojjjjjjjjj puknut ću, svim zenama su dojke razlicite sam nekima vise se primjeti nekima ne ma znas ti to hahhhahah al ovo je istina sto vele za grudi , bas | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Oblik grudi otkriva karakter žene 24.11.11 22:12 | |
| ..pa jasno, što misliš kako mi je ta skupina pala na pamet ..ne znam ja se ne nalazim u ovim skupinama gore..moje sada najviše podsjećaju na smanjeni pršut | |
| | | diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
| Naslov: Re: Oblik grudi otkriva karakter žene 24.11.11 22:17 | |
| ahahhhhahhahha ma nije to ti se sam cini | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Oblik grudi otkriva karakter žene 24.11.11 22:19 | |
| ..da imaš pravo ovisno u kojem sam položaju dok ih gledam..dali ležim ili stojim..jesam li na leđima ili boku..mogu reći da gadno mijenjaju oblike | |
| | | kbszeljko Početnik
Broj postova : 10 Godine : 54 Datum registracije : 12.01.2013
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Oblik grudi otkriva karakter žene | |
| |
| | | | Oblik grudi otkriva karakter žene | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 538 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 538 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|