| | Odnosi sa susjedima... | |
|
+12vladex Gracija... Antonio Kikica DjBjelovarcanin mea Blizanka Bonnie DaRkAnGeL DJ Tea Goran D_DoLL 16 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
 | Naslov: Odnosi sa susjedima... 01.01.09 22:32 | |
| Kakvi su vaši odnosi sa susjedima? Jeste li međusobno dobri ili ste posvađani na nož?  |
|  | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu

Broj postova : 356 Godine : 34 Datum registracije : 18.11.2008
 | |  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 01.01.09 23:07 | |
| pa kako to? friško doseljena ili nešto drugo? |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 01.01.09 23:09 | |
| ja sam sa svojim susjedima O.K |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 01.01.09 23:10 | |
| i ja sam sa svojim susjedima ok..pozdravimo se kada se vidimo, popričamo o svemu i svačemu.... |

| Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 01.01.09 23:13 | |
| - korny je napisao/la:
- pa kako to?
friško doseljena ili nešto drugo? Ne. Jednostavno se ne fermamo. | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 01.01.09 23:16 | |
| - danira_d_doll je napisao/la:
- korny je napisao/la:
- pa kako to?
friško doseljena ili nešto drugo? Ne. Jednostavno se ne fermamo. :jawdrop: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 01.01.09 23:38 | |
| Ja i moj komšija smo si super ... onako se svako malo zadere "Jel' ti zima?" ako je zima ili "Jel' ti teplo?" ako je ljeto  ...fakat sa svim susjedima imam dobre odnose  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 01.01.09 23:39 | |
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 01.01.09 23:43 | |
| kod mene u ulici 60% su ljudi iz vana tak da ih vidim uglavnom ljeti, a s ostalim sam ok....  |
|  | | Goran Administrator

Broj postova : 81331 Godine : 42 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 04.01.09 15:27 | |
| S nekima sam u super odnosima, neke ne mogu podnijeti, ali sa svima razgovaram. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 04.01.09 15:42 | |
| A zašto ih ne možeš podnjeti ako se smije znat? |

Broj postova : 81331 Godine : 42 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 04.01.09 17:06 | |
| Zbog njihovih nekih karakternih mana i loših navika. :  : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 04.01.09 17:08 | |
| Moji susjedi i ja smo si super...  |

| Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 05.01.09 21:36 | |
| Pa to je divno Kate!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 05.01.09 21:37 | |
| - Goran je napisao/la:
- Zbog njihovih nekih karakternih mana i loših navika. :
: koje su to loše navike? ako se smije znati....jer nemam takve susjede pa ne znam....  |

| Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 05.01.09 22:44 | |
| Umišljenost, zloba, tračanje, urlanje pri njihovim svađama da ulica ori itd. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |

| Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 06.01.09 12:52 | |
| - Goran je napisao/la:
- Umišljenost, zloba, tračanje, urlanje pri njihovim svađama da ulica ori itd.
E takvi su i moji.. pogotovo tračeri.. onak, omg.. tko je s kim, di, zašto, kako.. mislim - get a life.. zato ih ni ne fermam.. ionak su okolo mene svi iznad 60.. | |
|  | | DJ Tea Početnik

Broj postova : 42 Godine : 31 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 18.12.2008
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 06.01.09 15:31 | |
| moji susjedi su super..većinom sve mladi ljudi..i imaju mnogo razumijevanja..u ulici ima jako puno male djece..tako da buka i deranje nije strano.. :P svi pričamo i baš nam je super... :P :P | |
|  | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu

Broj postova : 561 Godine : 38 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 07.01.09 0:23 | |
| imam ja svakavih onih super, onih na bok bok i onih kojima bi najradije vratom zakrenula :oblak: | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 07.01.09 10:57 | |
| susjedi hmm... ak mi ne nestane srebrnina i ak mi cvijeće ne uvene dok me nema doma...onda su dobri...  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 07.01.09 21:44 | |
| - Goran je napisao/la:
- Umišljenost, zloba, tračanje, urlanje pri njihovim svađama da ulica ori itd.
aha... dobro da moji nisu takvi....ipak, živim u malenom mjestu, pa se svi dobro slažemo..  |

| Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 26.01.09 0:37 | |
| Nije to bitno jel mjesto veliko ili malo, bitno je kakav karakter ljudi imaju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | | Bonnie Ljubitelj foruma

Broj postova : 3003 Godine : 37 Datum registracije : 25.11.2008
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 26.01.09 0:43 | |
| na jednoj adresi odlično susjedstvo, jest da ih previše zanima što drugi rade, al barem ne tračaju okolo,a na drugoj koma i da me previša zanima što pričaju okolo odavno bi otišla | |

| Naslov: Re: Odnosi sa susjedima... 26.01.09 0:49 | |
| Odlično je kad imaš dvije adrese!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Odnosi sa susjedima...  | |
| |
|  | | | Odnosi sa susjedima... | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 27 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 27 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 945317. in 17906 subjects
|
|