|
| Madonnin novi dečko | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Madonnin novi dečko 01.01.09 20:15 | |
| Dvadesetogodišnji Madonnin dečkić Jesus Luz pojavio se u erotskom filmu na brazilskoj televiziji Jesus Luz pojavio se u filmu 'Hostel', gdje je kao Diogo pratio svoju djevojku na zabavu na kojoj se napio te zaspao na stolcu. Za to vrijeme njegova televizijska cura vodila je ljubav s drugim muškarcem. Dok mu filmska ljubav ne ide od ruke, čini se da mu sama gluma ide znatno bolje. Redatelj 'Hostela' Candé Salles izjavio je za The Daily Star: 'Glumio je vrlo dobro. Odličan je.' Mogli bismo diskutirati o zahtjevnosti uloge, ali kaže se da su prvi koraci krucijalni. Ma kako jednostavni bili. I dok Madonna pokazuje 'svu raskoš svojih godina', trideset godina mlađi Jesus leti na krilima slave proizašle iz nekoliko zagrljaja i poljubaca s pravom osobom na pravom mjestu Izvor: t - portal Mislim da će dečku naglo porasti popularnost ... a to mu je valjda i cilj. :ha?: Žasu, sve je na prodaju
Zadnja promjena: tana; 01.01.09 20:19; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 01.01.09 20:19 | |
| Đizus, Madonna je pedofilka! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 01.01.09 21:02 | |
| ne znam samo koga još zanima ta botoksirana kurvica... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 01.01.09 21:03 | |
| a baš sam nabavio film Hostel...oba nastavka..bojim se da ga neću pogledati.. |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 01.01.09 21:09 | |
| mislim da njemu na pameti nije Madonna ili seks sa njom..nego medijska pozornost.. a takvi mi se ljudi gade... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 01.01.09 21:12 | |
| To je i više nego očito. I kod nas su počeli na te fore, a najjače je kad se spoji neki poluanonimus i poluzvijezda i hoće se promovirat. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 01.01.09 21:14 | |
| pa prvenstveno kod nas su bili takvi Pokosica i mister diler... iz prve ruke znam da je to bila očita namještaljka.... sad, je li dečko peder ili nije, ne želim ulaziti u tu diskusiju..jer to je odabir pojedinca.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 01.01.09 21:17 | |
| Na njih sam i mislila žasu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 01.01.09 21:28 | |
| e...isto mislimo.. |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 02.01.09 0:08 | |
| :jawdrop: :shock: |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko 31.01.09 11:35 | |
| Madonna je više *uraca primila nego što su svi majmuni đungle zajedno banana pojeli! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Madonnin novi dečko | |
| |
| | | | Madonnin novi dečko | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 54 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 54 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943556. in 18087 subjects
|
|