Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Megadeth

Go down 
Autor/icaPoruka
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

Megadeth Empty
PostajNaslov: Megadeth   Megadeth I_icon_minitime22.11.10 13:08

Megadeth Megadeth

Megadeth je američki hevi metal bend iz Los Anđelesa, koji se uz Metaliku, Slejer i Antraks smatra članom "velike četvorke treš metala".

Grupu se 1983. godine formirali Dejv Mastejn i Dejvid Elefson, nakon što je Mastejn otpušten iz Metalike. Kroz bend je prošlo ukupno 20 muzičara, te su od zacetka benda jedino Mastejn i Elefson ostali kao stalni članovi, s tim da je Elefson 2002. napustio bend, no vratio se 2010. godine. Bend je do sada izdao dvanest studijskih albuma, a najpoznatiji su Rust in Peace iz 1990., te Countdown to Extinction iz 1992., koji je bio nominovan za Gremi. Glavne teme njihovih pesama, koje uglavnom piše Mastejn, uključuju politiku, rat te zavisnosti. Bend je nakratko bio prekinuo s radom 2002. kada je Mastejn doživeo težu povredu ruke, no nakon opravka 2004. nastavlja s radom. Svoj najnoviji album Endgame bend je izdao u septembru 2009.

Sadašnja postava
Dejv Mastejn – vokal, gitara (1983.–)
Šovn Drouver – bubnjevi, udaraljke (2004.–)
Dejvid Elefson – bas gitara, prateći vokal (1983.-2002., 2010.–)
Kris Broderik – gitara, prateći vokal (2008.–)

--------

Ja ih bas volim. Tako sam se pronasla u tom nekom zvuku, totalno mi "cuci". cerekalo Ili, da to objasnim na naski: Kad cujem neku njihovu pesmu, kao da sam dozivela orgazam. Laughing

Nego, jel ih slusa jos neko i sta uopsteno mislite o bendu i pesmama?
Smile
[Vrh] Go down

Megadeth
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Grupa Megadeth 30.6. 2010. Boogaloo, Zagreb