|
| Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 29.12.08 11:58 | |
| Bivši asistent i ljubavnik Amy Winehouse ispričao je kako joj je omiljeni doručak bio tost s crackom, da je imala problema s bulimijom i još puno sočnih stvarčica...
Alax Haines, s kojim je Amy varala supruga Blakea Fieldera-Civila, otkrio je i kako je kontroverzna pjevačica 'dokazala' na jednom partyju kako je 'prava' tako da je povukla 20 centimetara dugu 'crtu' kokaina. Kao i to da joj je uobičajeni doručak bio tost, čaj i crack.
"Prvo što bi rekla kada bi se probudila bilo je: 'Gdje je moja lula?'", ispričao je 23-godišnji Haines, koji je otkrio i kako se Amy bojala da zbog svog ponašanja neće doživjeti 27., već će kao Jimi Hendrix, Kurt Cobain i brojni drugi glazbenici otići mlada.
Haines je, da stvari budu jasnije, otkrio da je njegova bivša dragana mjesečno trošila i oko sto tisuća kuna na drogu.
A nije prešutio ni Amyinu najveću strast – samoozljeđivanje.
"Rezanje joj je bilo najdraže. Ja sam je morao paziti, ali to je bilo nemoguće", rekao je Haines.
Uza sve to Amy je imala problema i s prehranom, pa je tako živjela na čokoladicama, bombonima Haribo te bocama juicea.
Pjevačica je jela, ali je redovno sve i povraćala. Taj problem pratio ju je navodno godinama.
No više od svega Hainesa je mučila njena zaluđenost suprugom. Amy bi naime znala samo nekoliko minuta nakon što se poseksala sa svojim asistentom pričati o budućnosti s Blakeom.
Na kraju je Haines zaključio kako je Amy bila djevojka s problemima, a ne zvijezda i da mu je drago što joj je sada bolje.
net.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 29.12.08 13:19 | |
| luda je totalka |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 29.12.08 23:53 | |
| Šteta, super vokal |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 01.01.09 12:19 | |
| kako izgleda uskoro neće trošiti ništa | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 01.01.09 12:34 | |
| kod nje se ne steže remen..... |
| | | Gost Gost
| | | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 01.01.09 12:59 | |
| stegnut će nju uskoro zemlja oko glave ako tako nastavi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 02.01.09 19:22 | |
| - Slavonac je napisao/la:
- stegnut će nju uskoro zemlja oko glave ako tako nastavi
žalosno, ali istinito.... ne znam zašto slavni postaju slavni ako se ne znaju nositi sa teretom svoje slave... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 02.01.09 19:42 | |
| - korny je napisao/la:
- Slavonac je napisao/la:
- stegnut će nju uskoro zemlja oko glave ako tako nastavi
žalosno, ali istinito.... ne znam zašto slavni postaju slavni ako se ne znaju nositi sa teretom svoje slave... To je splet raznih okolnosti, ne klikneš gumb i odlučiš - e sad ću biti slavan. Mislim da kod Amy nije rijeć o tome da se ne zna nositi sa slavom, već je izgubila neki osjećaj za normalno, pravi smjer u životu, lova ju je pokvarila. još kad padneš u pakao droge, teško se je više izvući. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 02.01.09 19:56 | |
| znam i ja da je sve splet okolnosti...ali, nećeš se baviti nečim ako znaš da imaš problem sa prihvaćanjem nekih stvari.... npr...ja znam da ja do prije godinu dana nikada ne bi bio novinar ili voditelj na televiziji jer sam imao govornu manu.... ako cura već lijepo pjeva, nek pjeva u nekom zboru ili u crkvi...gdje će ju ipak slušati manji broj ljudi..koji će joj većinom biti poznanici.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 02.01.09 20:09 | |
| nisam baš sigurna da je ovo dijete bilo za crkvu, očito je slavu htjela, a očito je i da je samodestruktivna ... sve to pomalo i eto ti ga na |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 02.01.09 20:10 | |
| bilo kako bilo, očito nećemo znati što se babi snilo... |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 02.01.09 21:52 | |
| - korny je napisao/la:
- znam i ja da je sve splet okolnosti...ali, nećeš se baviti nečim ako znaš da imaš problem sa prihvaćanjem nekih stvari....
npr...ja znam da ja do prije godinu dana nikada ne bi bio novinar ili voditelj na televiziji jer sam imao govornu manu.... ako cura već lijepo pjeva, nek pjeva u nekom zboru ili u crkvi...gdje će ju ipak slušati manji broj ljudi..koji će joj većinom biti poznanici.... Krivo si povezao neke stvari. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu 31.01.09 11:32 | |
| U svakom slučaju, šteta što sigurno korača u smrt, doista je sjajan vokal. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu | |
| |
| | | | Amy trošila sto tisuća mjesečno na drogu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 464 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 464 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|