|
| Gomila u ranu zoru krenula prebiti duha !? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Gomila u ranu zoru krenula prebiti duha !? 10.11.10 21:56 | |
| 'Dogodilo se to oko pola šest ujutro. Obilazio sam bungalove i čuo nekoga kako stvara buku. Uperio sam svjetiljku u jedan prozor i sledio se kada sam ugledao bijelu figuru crvenih očiju i duge kose' Ispričao je 32-godišnji Albert, noćni čuvar iz Port Dicksona, čije je zastrašujuće iskustvo lokalni list Tamil Nesan objavio na naslovnici. Naime, uredniku je jednako zanimljiv bio i nastavak te drame koja se odvijala u malezijskom turističkom gradiću smještenom 90 kilometara od Kuala Lumpura. "Nakon što sam se susreo oči u oči s duhom, otrčao sam po kolegu koji me upozorio da sam ogreban po licu i da krvarim". "No, nisam mario za rane, već sam nazvao policiju, a silna je galama probudila i brojne susjede". "Krenuli smo naoružani palicama u taj bungalov, ali u njemu nismo našli ništa neobično. Ipak, već sljedeće smo minute svi ostali bez riječi". "Netko mi je dodao vodu da isperem krv s lica. Kako sam se umivao, tako su nestajale i te posjekotine, pa nije bilo potrebe da pođem u bolnicu na šivanje", dodao je Albert, a svjedoci potvrdili da se to doista tako i zbilo. | |
| | | Rubin Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 233 Godine : 27 Lokacija : Zagreb/Trnje Datum registracije : 10.11.2011
| Naslov: Re: Gomila u ranu zoru krenula prebiti duha !? 13.11.11 17:55 | |
| Ovo mi zvuči ko neka srednjovjekovna priča, citiram:''Krenuli smo naoružani palicama''
Pa mislim u kojem se mi dobu nalazimo? Još samo fale baklje, vile, lopate, cigle, itd. Ponašaju se ko zadnji seljaci?
Oooooooooooooo bože, kakvi sve ljudi postoje na svijetu?!?!?!?! | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Gomila u ranu zoru krenula prebiti duha !? 13.11.11 18:00 | |
| Hahhaa jadan duh Dobro im je uzmaknuo . Hahahhaa naoružani ) Jadan duh vidio s kojim budalama ima posla pa mu se smrklo i vratio se tamo odakle je došao. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gomila u ranu zoru krenula prebiti duha !? | |
| |
| | | | Gomila u ranu zoru krenula prebiti duha !? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 413 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 413 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|