|
| Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 09.10.08 22:30 | |
| Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja?
Dragi Stjepane,
nadam se da mi možeš pomoći. Neki dan sam krenula na posao, a muž je ostao doma gledat TV kao i obično. Prošla sam možda par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Pješke sam se vratila doma da pitam muža za pomoć. Kada sam stigla doma nisam mogla vjerovati očima. Moj muž je obukao moje visoke pete i tanga gaćice, našminkao se i ogledavao u zrcalu. Imam 32 godine, a moj muž 34 i zajedno smo već 12 godina. Kada sam ga pitala što radi rekao je da je obukao moje gaćice jer nije mogao pronaći svoje. Kad sam ga pitala za šminku slomio se i priznao mi da nosi moje stvari zadnjih 6 mjeseci. Rekla sam mu da prestane ili ću ga ostaviti. Prije 6 mjeseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan. Volim ga jako, ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovaramo.
Molim te, pomozi!
Ivana
=============
Draga Ivana,
može biti puno uzroka zatajenja motora nakon kratke vožnje. Počnite s pregledom dovoda goriva. Ako je čist, provjerite držače na vakuum pumpi. Ako to ne pomogne, može biti da je sama pumpa pokvarena i ne daje dovoljan pritisak injektoru.
Stjepan
Izvor: Net.hr
Mislim da će Ivana drugi put dobro razmisliti koga pita za savijet. :help: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 03.11.08 0:35 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 03.11.08 8:57 | |
| |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 04.11.08 13:42 | |
| Ovo sam negdje pročitala već i baš sam se dobro nasmijala Nego mene više isto zanima baš ovo pitanje koji je naslov teme. Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja?Općenito kad pogledam muški su po tom pitanju baš onako suzdržani. Evo recimo ko ima puno muških prijatelja će me skužiti,barem kad ja pitam nekog mog frenda o ljubavi,bilo kakvo pitanje,najčešći odgovor je : "a šta ti ja znam" ili " a to je tako" ili "šta pitaš mene,vidiš da ni sam ne znam što bi ti rekao" i tako još pun klinac odgovora.Ne kužim to šta je teško dati odgovor na neko pitanje o ljubavi,u biti i kad ih pitaš bilo što vezano za ljubav izbjegavaju odgovor,ili ako kreneš tako nekom "ljubavnom" smjeru ono odmah mjenjaju temu...a zašto i mene zanima?? Tu bi se trebao neki muški javiti da nam malo to prokomentira | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 04.11.08 22:00 | |
| |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 05.11.08 15:59 | |
| ma na to vam je vrlo jednostavan odgovor zato kaj nemaju pojma kaj bi odgovorili njihov mozak ne podržava te odgovore sorry dečki ali tak je vi ste zbunjeni kad je riječ o bilo čem a kam li o ljubavi | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 05.11.08 16:08 | |
| - DaRkAnGeL je napisao/la:
- ma na to vam je vrlo jednostavan odgovor zato kaj nemaju pojma kaj bi odgovorili njihov mozak ne podržava te odgovore sorry dečki ali tak je vi ste zbunjeni kad je riječ o bilo čem a kam li o ljubavi
E moja Darky... Pitaj me bilo što. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 05.11.08 16:23 | |
| | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 05.11.08 16:39 | |
| Zabranjeno voce je najslaðe zbog doze avanturizma i želje za necim novim u svakom od nas, ali takvo voce je slatko samo nekoliko trenutaka. Cesto oni koji žele biti s nekim drugim ne cijene ono što imaju i kad prevare partnera shvate koliko je to bio glup postupak i koliko zapravo dobrog partnera imaju. Ja osobno nikada nisam pomišljao na to da prevarim partnericu, jer bi to bilo zaista glupo. Kad se pojavi netko u tvom životu s kim bi radije bio nego s trenutnom partnericom, jednostavno prekineš sa sadašnom. Tako to cine zrele osobe. Decki su opsjednuti sa sexom isto toliko koliko i žene. Rijetki su opsjednuti u pravom smislu te rijeci, prije bih rekao da lažu i verglaju bez veze. Normalnoj osobi nije teško reci volim te, to je teško reci nekim umišljenim sirovinama, meni to nikada nije teško reci. To što vecina muškaraca ne spušta dasku na wc i neuredni su se ne da objasniti u nekoliko recenica. To je nevjerojatno i odvratno. Meni je higijena vrlo bitna i spuštam dasku na wc. Ne samo to, nego uvijek pazim da mi stan bude cist i uredan i prvo to promotrim kad doðem nekome prvi put. Daj još pitanja, ovo je baš zanimljivo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 05.11.08 16:59 | |
| Jebate Gorane, ti si savršen muškarac :flower: |
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 06.11.08 10:19 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 28.11.08 2:09 | |
| | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 08.08.09 10:43 | |
| znam da moze...i to savrsene odgovore ...samo treba naci pravog muskarca ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 08.08.09 12:18 | |
| Jel si ga našla? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 09.08.09 9:57 | |
| Može....ali činjenica je da ne mogu svi...ja sam nažalost upoznala puno sirovih muškaraca koji ne vide dalje svoga nosa i za njih je razgovor o ljubavi besmislen...a ima i onih koji razumiju tu riječ i njeno značenje... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 09.08.09 10:00 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 11.08.09 19:11 | |
| Divno draga! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.10.10 21:34; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? 08.10.10 21:34 | |
| A zašto žene više ne postavljaju pitanja? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? | |
| |
| | | | Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 455 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 455 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|