|
| Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? | |
|
+4Procyon Badomen Goran Rokerka 8 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 27.10.10 16:09 | |
| Primetila sam da se cesto desava da neko nekoga "mrzi" samo zato sto je fenser, odnosno darker, ne pruzajuci mu priliku uopste da pokaze kakav ustvari jeste. Zasto je to tako? Da li svi fenseri slusaju folk, a darkeri metal i da li je to razlog nepodnosenja? I opet...zasto? :/ | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 27.10.10 16:18 | |
| Nikoga ne mrzim, a ne volim ni fensere ni darkere. Općenito mi je glupo slijepo sljeđenje nekog stila. Bolje je imati svoj stil i ne ograničavati se. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Badomen Totalno relaxiran
Broj postova : 1130 Godine : 55 Lokacija : home,sweet home Datum registracije : 22.10.2010
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 27.10.10 16:33 | |
| bila crna , bila bijela
ovca ostaje uvijek ovca
budi svoj i ne idi u stado | |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 27.10.10 18:18 | |
| Mržnja zbog etikete znači samo jednu stvar, nedostatak tolerancije. Bolje je reći "nepodnašanje" nego "mržnja" jer "mrziti" je općenito teška riječ. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 29.10.10 13:46 | |
| Proc Ja ne mrzim fensere...mrzim taj stil, to jeste...ali osobe koje su takve, ne...osobe "delim" po tome ko je kakav, a ne ko sta slusa, tj kako se oblaci... | |
| | | Gerilla VIP član
Broj postova : 10970 Godine : 43 Datum registracije : 28.04.2010
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 29.10.10 13:54 | |
| Moram priznati da mi se dopada Procyonovo i Rokerkino razmisljanje...U pravu ste. A ja sam tu negde izmedju,jer slusam sve-Od Silvane(Armenulic) do Nirvane...zavisi od drustva i prilike. | |
| | | Badomen Totalno relaxiran
Broj postova : 1130 Godine : 55 Lokacija : home,sweet home Datum registracije : 22.10.2010
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 29.10.10 14:05 | |
| - Rokerka je napisao/la:
- Proc
Ja ne mrzim fensere...mrzim taj stil, to jeste...ali osobe koje su takve, ne...osobe "delim" po tome ko je kakav, a ne ko sta slusa, tj kako se oblaci... ma probaj izbaciti to "mrzim" iz svog života, samo bespotrebno gubiš energiju i živce, ako malo bolje sagledaš u biti sve ono što mrziš su stvari(ljudi) vrijedni samo sažaljenja a ne mržnje,jer mržnja te zasljepljuje,dovodi do tog da se dovodiš u situaciju da sudiš o nekome/nečemu s predrasudama a ne objektivno,pokušaj biti iznad toga jer najokrutnija ljudska emocija je prezir a ne mržnja,a najbolja odbrana protiv stvari što ti idu na živce je ravnodušnost a ne mržnja mržnja kao i ljubav troši najviše naše energije ,zato je bolje kanalizirati tu energiju kroz nešto pozitivno,kreativno | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 29.10.10 14:10 | |
| Pih, lako je tebi da to kazes...^_^ | |
| | | Metalac999 Početnik
Broj postova : 38 Godine : 36 Datum registracije : 30.09.2010
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 02.11.10 19:17 | |
| sta ja znam, ja sam metalac, al znao sma cugat s fenserima stalno,tak da ono...jebe mi se sta je ko,ja sam metalac, a za druge mi se jebe,nemam vremena da uopce razmisljam o tom | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 12.11.10 11:34 | |
| - Citat :
- jebe mi se sta je ko,ja sam metalac, a za druge mi se jebe,nemam vremena da uopce razmisljam o tom
a ne kralju većina fensera su jebene pederčine koje misle da su iznad svih drugih,a većina darkera (BAR KOJE JA ZNAM) mrze te jebene fensere baš zbog toga,jer misle da su iznad svih...pizde... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 12.11.10 11:37 | |
| - Procyon je napisao/la:
- Mržnja zbog etikete znači samo jednu stvar, nedostatak tolerancije. Bolje je reći "nepodnašanje" nego "mržnja" jer "mrziti" je općenito teška riječ.
slažem se. ''mržnja'' je doista teška riječ. zato predlažem više opreza pri korištenju te riječi. |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 12.11.10 11:50 | |
| mržnja jest teška rječ i treba paziti kad je se koristi.al kad se pogleda realno oko sebe,vidi se da metalce i rokere ti fenseri m - r - z - e ...i gotičare,o tome ni ne trebam...to nije samo nepodnošenje,to je čista mržnja...ne bi onda bilo bezveze da nije tako,nego da nas samo ne podnose,ne bi bilo da gdje god dođeš samo pogledaju jesi fenser il ne,ako jesi ok,ako nisi ko što je jedan momakl reko nit te pita ni ko ni šta si odma šaka u glavu ko god da si... | |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? 12.11.10 12:11 | |
| Ne mrim nikoga ! Valjda zato što nisam ni fenser, ni darker... A i da sam jedno od ta dva, vjerojatno ne bih nikog mrzila...nato ono, ''odijelo ne čini čovjka?'' Ja npr. volim metal, ali to ne znači da neželim nikome pomoći, bio sličan ili drugačiji od mene, to ne znači da sam ja bezobrazna osoba koja se samo ljuti...i slično. Ako da nemam potrebe mrziti nekoga zbog stila oblačenja | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? | |
| |
| | | | Zasto fenseri ne vole darkere i obrnuto...? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 517 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 516 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|