|
| Najbolje mobilno internet rješenje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Najbolje mobilno internet rješenje 24.10.10 22:42 | |
| Ima li tko od vas mobilni internet i što mislite preko koje kompanije ga je najbolje uzeti, koje su cijene? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Oldy Početnik
Broj postova : 5 Godine : 52 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.11.2010
| Naslov: Re: Najbolje mobilno internet rješenje 03.11.10 5:11 | |
| Zavisi kakva je pokrivenost kod tebe na lokaciji, i kojim signalom kojeg operatera, signal se može isprobati i putem mobitela, teoretski E edge do 220Kbps, U ili 3G do 384kbps, H hsdpa/hspa+ do 7.2Mbps odnosno 21.6Mbps valja obratiti pozornost i na to koliko je pojedini stick chipom u mogućnosti pratiti brzine, trenutno su stickovi za do 3.6Mbps, 7.2Mbps i 21.6Mbps sve download ili do 384kbps, 1.4Mbps, 5.76Mbps upload tim redom, obično firmi ZTE i Huawei kod nas. ako si student, učenik ili ako imaš koga takvoga da ima carnet status a voljan je dati svoj username i password, možeš preko carneta imati popust 50% na cjenu te to tad konkretno iznosi kod vipa, 1gb 49kn, 5gb 99kn, 10gb 149kn i 12gb 199kn sa pdv + 10kn radijska frekvencija, prekoračenje se posebno plaća 0,29kn po Mb ili 290kn za Gb drugim rječima ako ideš preko carneta u školi na faksu zatražiš username i password te to kod potpisivanja ugovora naglasiš da ideš preko carneta ili da imaš nekoga sa carnet statusom i da si u mogućnosti imati username i password, (djeca, brača, sestre ili netko) te kod spajanja uneseš APN carnet.vip.hr i svoj taj username i password, ako nisi preko carneta APN je data.vip.hr i plaćaš 50% višlje gore navedene cjene tj. normalne tržišne cjene. za cjene ostala dva operatera se informiraj na njihovim web stranicama, mislim da su svi tu negdje s tim da mislim tele2 ima najveći paket 5gb, t-com 10gb a vip tih 12Gb ali prije svega provjera snage signala na konkretnoj lokaciji ako ne stickom na bonove onda bar preko ekrana mobitela, da bar piše to H ili 3g to garantira ugodnije i brže surfanje eto nadam se da sam bar malo pomogao | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Najbolje mobilno internet rješenje 21.11.10 18:16 | |
| kod tele2 je 1 Gb 85 kn,a 5 Gb 175 kn,tako da nisu baš po cjenama isti. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Najbolje mobilno internet rješenje 04.12.10 15:31 | |
| Kod mene je neki dan bila jedna žena i imala je od T-come stik. Nije ništa posebno brz..tako mi je s ovima stalno(Wimax)...što znaći nije bog zna što. Signal je bio plave boje..ona kaže da je najbolji kada je zelene. Ali kod mene radi.. Nisam pitala za cijenu..zapravo pomalo mi dosta to bežićnog interneta...stalno puca..prekida..nešto zahebaje..pa ću sada malo po ful tarifi da plačam žičanu vezu. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Najbolje mobilno internet rješenje | |
| |
| | | | Najbolje mobilno internet rješenje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 25 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 25 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|