Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi
 
Početna stranicaRegistracijaLogin

 

 2012

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Badomen
Totalno relaxiran
Badomen


Male
Aquarius Monkey
Broj postova : 1130
Godine : 54
Lokacija : home,sweet home
Datum registracije : 22.10.2010

2012 Empty
PostajNaslov: 2012    2012 I_icon_minitime24.10.10 17:56

1. Čovječanstvo i planeta Zemlja trenutno prolaze kroz velike promjene i pomak u svijesti i percepciji realnosti.

2. Civilizacija Maya u Centralnoj Americi bila je najnaprednija civilizacija u usporedbi s vremensko/tehnološkim znanjem. Njihov glavni kalendar je najtočniji na planeti. Nikad nije pogriješio. U stvari, imali su 22 kalendara ukupno, pokrivajući mnoge cikluse vremena u univerzumu i našem solarnom sistemu. Neki od tih kalendara će tek biti objavljeni.

3. Majanski peti svijet je završio 1987.g. Šesti svijet počinje 2012.g. Dakle, mi smo trenutno "između svjetova". To vrijeme oni zovu "Apokalipsa" ili otkriće. To znači da će realna istina biti objelodanjena, odnosno otkrivena. To je također vrijeme za nas da poradimo na "našim stvarima" individualno i kolektivno.

4. Majanski 6. svijet je zapravo prazan. To znači da je na nama, kao kreatorima ( ne jedinim ), da počnemo kreirati novi svijet i civilizaciju koju sada želimo.

5. Maje su također rekli da ćemo do 2012.g.-
- odbaciti tehnologije koje sad poznajemo.
- odbaciti vrijeme i novac.
- ući u 5. dimenziju poslije prolaza kroz 4. dimenziju. ( 5. dimenzija je u stvari 4. denzitet )
- planeta Zemlja i solarni sistem će ući u galaksijsku sinhronizaciju sa ostatkom Univerzuma.
- naša DNA će biti "unaprijeđena" ( ili reprogramirana ) iz centra naše galaksije. ( Hunab Ku )
"Svatko na ovoj planeti mutira. Neki su svjesniji od drugih. Ali svakome se to dešava." - Vanzemaljska Misija Zemlje.

6. 2012.g. ravnina našeg solarnog sistema će se izjednačiti sa ravninom naše galaksije, Mlječnog Puta. Taj ciklus traje 26000 godina od početka do završetka. Virgil Armstrong također govori da će se druge dvije galaksije izravnati sa našom u isto vrijeme. Svemirsko događanje!

7. Vrijeme se u stvari ubrzava ( ili raspada ). Tisućama godina Schumann-ova rezonancija ili puls ( kucanje srca ) planete Zemlje je bila 7,83 ciklusa po sekundi, vojska je to uzimala kao vrlo pouzdanu referencu. Međutim, od 1980.g. ta rezonancija polako raste. Sada je preko 12 ciklusa po sekundi ! To znači da je to ekvivalentno s vremenom od manje od 16 sati po danu umjesto "starih" 24 sata.

8. Za vrijeme Apokalipse ili vremena "između svjetova" mnogi ljudi će iskusiti mnoge osobne promjene. Te promjene će biti mnogobrojne i varijabilne. To je sve dio onoga radi čega smo ovdje da bi to doživjeli i iskusili. Primjeri mogu biti razni, od prekida nekih veza, seljenja na druge lokacije, promjena posla, pa sve do promjena u načinima razmišljanja, promjena DNA ( vraćanje neaktivnih dijelova natrag u funkciju ),...itd.

9. Zapamtite, u svakom danom momentu mi radimo male ili velike odluke. Svaka odluka je bazirana na ljubavi ( ljubav ne kao kemijska reakcija našeg tijela, već pravo značenje ljubavi = svjetlo = znanje ) ili strahu ( mrak = suzbijanje znanja = manipulacija ). Odaberite ono što vam dolazi iz vaše intuicije, ne intelekta, slijedite vaše unutrašnje želje. Prilagodite se.

10. Misaone forme su vrlo važne i utječu na naš svakodnevni život. Mi stvaramo našu realnost sa našim mislima. Ako mislimo negativno o drugima, to ćemo i privući. Ako pak razmišljamo pozitivno, privući ćemo pozitivne ljude i događaje. Dakle, budite svjesni svojih misli i eliminirajte nepotrebne negativne ill osuđujuće misli.

11. Budite svjesni da je većina medija kontrolirana od strane manjine. Koristite moć rasuđivanja! Potražite sakrivene motive i planove. Zašto je baš ta informacija dana vama? Što je "njihov" stvarni plan? Da li je to slučaj problem-reakcija-solucija? Da li "oni" kreiraju problem da bi vi reagirali i zahtjevali rješenje tog problema, pa će vam "oni" ponuditi njihovo rješenje? Rješenje je ono što su "oni" na početku i željeli!

12. Zapamtite da se gotovo ništa ne dešava slučajno. Svi događaji su isplanirani od nekih agencija ili bilo čega drugog. Ali, unatoč tome, baš je predivno vrijeme za biti "živ" ovdje u ovo vrijeme!!!Istina oslobađa !

molim vaše mišljenje
[Vrh] Go down
cassia
Totalno relaxiran
cassia


Female
Broj postova : 2455
Lokacija : Greenwood
Datum registracije : 07.08.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime25.10.10 13:37

Badomen je napisao/la:


molim vaše mišljenje

Moje mišljenje to ti je obično New age s*anje...

2012 nije ono što se propagira po internetu, sa raznoraznim knjigama, DVD-ima, reklamama itd. 2012 je nešto zlo i nešto dobro što dolazi. Stvar je vaše odluke i u kojoj mjeri ćete tad biti svijesni prave stvarnosti a ne "stvarnosti" koja vam je već nametnuta.
[Vrh] Go down
Badomen
Totalno relaxiran
Badomen


Male
Aquarius Monkey
Broj postova : 1130
Godine : 54
Lokacija : home,sweet home
Datum registracije : 22.10.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime25.10.10 13:47

slažem se -samo da osluhnem sluh foruma

u biti cjelokupni NA je gomila poluistina i besmislica upakirana u hrpu istinitih fraza i univerzalnih istina tako da je većini teško vidjeti drvo od šume
a istina je da drveta nema
Laughing
[Vrh] Go down
cassia
Totalno relaxiran
cassia


Female
Broj postova : 2455
Lokacija : Greenwood
Datum registracije : 07.08.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime25.10.10 14:12

Badomen je napisao/la:
slažem se -samo da osluhnem sluh foruma

u biti cjelokupni NA je gomila poluistina i besmislica upakirana u hrpu istinitih fraza i univerzalnih istina tako da je većini teško vidjeti drvo od šume
a istina je da drveta nema
Laughing

Bez namjere da podcjenjujem ikoga ovdje ali budući da pišem na zavjerama pa znam situaciju na forumu ovdje ne očekuj odgovore na ovakva pitanja.Ovo je forum za zabavu i opuštanje a ovakve teme da bi se obrađivale, komentirale pa i diskutirale treba određeno predznanje i svijest o tome.Ali ako ja na pr., kažem na jednoj temi da će dolazak vanzemaljaca biti insceniran i da će milijuni popuštit tu glupost znači to pišem da nekome nešto pokušam ukazati... dobijem odgovor pa jedva čekam da dođu... Laughing Laughing nek dođu više i slično... Rolling Eyes stoga ne očekuj neke velike diskusije... Smile
[Vrh] Go down
cassia
Totalno relaxiran
cassia


Female
Broj postova : 2455
Lokacija : Greenwood
Datum registracije : 07.08.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime25.10.10 14:17

Nešto o vezi i u vezi te famozne 2012,dovoljno je ovo pročitati:

2012 Helena_Petrovna_Blavatsky4

Citat :
svojim je učenicima 1889. godine rekla, da je pravi razlog osnivanja Teozofskog društva "pripremiti čovječanstvo za doček novog svjetskog učitelja“, dakle, za vrijeme kad se on pojavi na svijetu. Većinu zbuni jaka sličnost s kršćanstvom objavom ali je činjenica da Teozofsko društo apsolutno negira Isusa Krista kao istinu, pa time i njegov povratak na svijet. Ali koga oni čekaju?

Dakle, Helena Blavatsky, je 1887. godini u Londonu izdala jedan teozofski magazin, a nazvala ga je "Lucifer", imenovan po njezinom bogu. Teozofsko društo je pokupilo stare poganske znakove, u prvom redu znak drevnog mayanskog boga Quetzalcoatla, koji je
simbolično prikazan uvijek kao zmija koja guta svoj rep, a glavni je znak Teozofskog društva, pa i osobni pečat od Blavatsky sadrži tu zmiju. Taj nihov bog, ta pernata zmija bi 2012 treba ponovo doći na zemlju. Nastavljači njezine doktrine, Alice i Foster Bailey osnivaju,1922.g., izdavačku kuću "Lucifer publishing company" koja je kasnije preimenovana u "Lucis Trust". Lucis trust Publishing Company i njihove podorganizacije mole jednoj tzv. "vječnoj hijerarhiji" poraslih majstora, koji će ostvariti Luciferijski plan za stalno "Doba vodenjaka", predvođeno jednim "velikim vođom". To što Lucis Trust zove „plan“ počinje s reklamiranjem jednog pojma - "Maitreya". To je New Age spasitelj, a pripremaju mu teren već stoljećima.
Danas, Lucis Trust je lociran na 24. katu zgrade na broju 120 u Wall Street na Manhattan-u (a ima podružnice u Ženevi i u Londonu). U 1995. godini na listi nevladinih organizacija u U.N.-a nalazila se je kao savjetodavna organizacija u ekonomskom i socijalnom savjetu i "Lucis Trust Association." Dakle, Lucis Trust je jako dobro pozicionirana institucija koja ima "savjetodavni položaj" u Ujedinjenim Narodima, a taj položaj joj omogućuje djelotvornu povezanost s međunarodnim tijelima, uključujući i mjesto na tjednim zasjedanjima. Najvažnije od svega je njezin utjecaj na velike poslove i nacionalne vođe po cijelome svijetu. Lucis i teozofija kratko i jasno rečeno su povezani kroz izrazito religioznu organizaciju, Temple of Understanding (Hram Razumijevanja), koja se također nalazi u New Yorku i također ima savjetodavni položaj u U.N. (u Ekonomskom i u Socijalnom savjetu).
Benjamin Creme iz Share international magazina i direktor Share International Foundationa, pružaju preko Maitreye odgovore na zahtjeve Teozofskog društa. Njegova organizacija također uživa status neprofitnog društva UN-a, kratko NGO. Navodno je se taj svjetski učitelj već i pokazao, pa čak ispred 100 vjernika u Zagrebu, kako tvrdi Share International na svojim stranicama, gdje navodi sva "ukazanja" po svijetu.
Teško je ne uočiti kontinuitet: Zmija => Maitreya=>2012.g. i to pod plaštom UN-a.
[Vrh] Go down
Wall-e
Ljubitelj foruma
Wall-e


Male
Aquarius Buffalo
Broj postova : 6188
Godine : 37
Lokacija : Bejha
Datum registracije : 04.06.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime25.10.10 16:25

Ja sa nestrpljenjem isčekujem 2012-tu! Idea
[Vrh] Go down
Procyon
Totalno relaxiran
Procyon


Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 1261
Godine : 34
Datum registracije : 26.07.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime25.10.10 20:10

Imam nešto za prokomentirati i također imam pitanja Smile

Citat :
2. Civilizacija Maya u Centralnoj Americi bila je najnaprednija civilizacija u usporedbi s vremensko/tehnološkim znanjem. Njihov glavni kalendar je najtočniji na planeti. Nikad nije pogriješio. U stvari, imali su 22 kalendara ukupno, pokrivajući mnoge cikluse vremena u univerzumu i našem solarnom sistemu. Neki od tih kalendara će tek biti objavljeni.

Imali su 22 kalendara, a sve priče se baziraju na jednom koji navodno završava 2012. godine. Što je sa ostalih 21 kalendara? Je li se uzeo u obzir samo glavni kalendar Maya pri kreiranju mitova o 2012. godine ili kako to ide? To mi nije baš najjasnije.

Citat :
5. Maje su također rekli da ćemo do 2012.g.-
1. odbaciti tehnologije koje sad poznajemo.
2. odbaciti vrijeme i novac.
3. ući u 5. dimenziju poslije prolaza kroz 4. dimenziju. ( 5. dimenzija je u stvari 4. denzitet )
4. planeta Zemlja i solarni sistem će ući u galaksijsku sinhronizaciju sa ostatkom Univerzuma.
5. naša DNA će biti "unaprijeđena" ( ili reprogramirana ) iz centra naše galaksije. ( Hunab Ku )
"Svatko na ovoj planeti mutira. Neki su svjesniji od drugih. Ali svakome se to dešava." - Vanzemaljska Misija Zemlje.

Ovdje sam stavio redne brojeve radi lakšeg snalaženja u odgovoru ^^

1. Sad je tu pitanje na što se točno misli, jel će doći do takvog tehnološkog skoka da će se trenutne tehnologije zamijeniti sa novim i boljim ili se mislilo na nešto drugo.

2. Odbaciti vrijeme? Kakvo vrijeme? Kako ga možemo odbaciti?

3. 4. i ostale više dimenzije su trenutno samo matematički model na kojem je bazirana i teorija struna, općenito je "hrabro" davati izjave vezano za dimenzionalnost, jer to ne samo da nam intuitivno nije zamislivo, nego van teorije nemamo pojma o tome zapravo. Denziteti su pak jedan model kreiran viđen ljudskim očima, kroz našu intuiciju i vjerovanja. Teško je davati konkretne tvrdnje vezane za to i da će se nešto desiti jer također u prvom redu niti smo sposobni razumijeti 4. denzitet, a kamoli kako bi ta preobrazba trebala izgledati.

4. Što je galaksijska sinkronizacija? Što god da jest, lokalno stanje (naša galaksija) se povezala sa ostatkom svemira da će se desiti neki zajednički događaj, a to je nemoguće za povezati jer o ostatku svemira znamo malo. Dobro, znamo da je ogroman, ali niti znamo koliki je svemir, niti njegov period rotacije, niti oblik, ništa konkretno, i kako onda povezivati lokalna svojstva naše galaksije sa zajedničkim svojstvima cijelog svemira? Nikako.

5. Pretpostavka vanzemaljske inteligencije iz središta galaksije i njihovo uplitanje u naš razvoj. Jedna veoma klimava pretpostavka, ako se mene pita, jer odakle bi takva informacija uopće mogla doći do autora koji je tako nešto napisao? Sa neta od drugih izvora? Odakle takva informacija onome tko je prvi to proslijedio dalje, e to je nešto o čemu valja razmisliti, a osobno mi takav podatak uopće ne djeluje uvjerljivo, kraj svih mumbo-jumbo priča s kojima se susrećemo na netu. Uostalom tu je tvrdnja promjene DNA, što je samo po sebi snažna tvrdnja.

Citat :
6. 2012.g. ravnina našeg solarnog sistema će se izjednačiti sa ravninom naše galaksije, Mlječnog Puta. Taj ciklus traje 26000 godina od početka do završetka. Virgil Armstrong također govori da će se druge dvije galaksije izravnati sa našom u isto vrijeme. Svemirsko događanje!

Ova informacija bi trebala biti lako provjeriva na bilo kojoj zvjezdarnici. Možda skoknem koji dan pa pitam za ovo :P
[Vrh] Go down
Wall-e
Ljubitelj foruma
Wall-e


Male
Aquarius Buffalo
Broj postova : 6188
Godine : 37
Lokacija : Bejha
Datum registracije : 04.06.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime25.10.10 20:15

Koliko sam upućen mislim da su ostali kalendari izgubljeni ili spaljeni, tako da je ostao samo ovaj jedan. A što se tiče 2012 god, u njoj ulazimo u 9. podzemni univerzalni svijet koji je ujedno i posljednji. Po kalendaru bi u tome razdoblju, univerzalnog podzemnog svijeta trebali dostići najvišu razinu svijesti, odbaciti materijalna dobra kao i ovaj način shvaćanja vremena.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime25.10.10 20:33

mene fascinira što se nekoliko raznih proročanstava poklapa sa 2012 godinom...
barem se tako može protumačiti...

No ja ne razbijam previše glavu time, što bude-bit će, samo, kao i walle, jedva čekam 2012 da se uvjerim sama u to što će se desiti ili neće...
[Vrh] Go down
Gost
Gost
2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime25.10.10 20:35

Wall-e tko je to tebe učinio vanzemaljcem?

i walle,
[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiranFemale
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 78
Datum registracije : 30.10.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime21.11.10 14:25

Ja ne vejrujem u to jer sam jedna od onih koje vjeruju tek kada vide!Mislim,bilo je već toliko objava o "smaku" svijeta da mi već polagano idu na jetra!Znam,sva proročanstva Maya su se obistinila,ali navedtie mi jedan dobar razlog da poverujem svemu tome i uvjerite me da sve to nije tek puka izmišljotina na kojoj neki dobro zarađuju!

ljut
[Vrh] Go down
Wall-e
Ljubitelj foruma
Wall-e


Male
Aquarius Buffalo
Broj postova : 6188
Godine : 37
Lokacija : Bejha
Datum registracije : 04.06.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime21.11.10 14:27

Kiki, strpljena spašena!
[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiranFemale
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 78
Datum registracije : 30.10.2010

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime21.11.10 14:28

Uvijek,uvijek! lol!
[Vrh] Go down
Sponsored content

2012 Empty
PostajNaslov: Re: 2012    2012 I_icon_minitime

[Vrh] Go down
 
2012
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Mit o 2012-toj
» WinPatrol 24.5.2012.0
» Odbrojavanje do 21. 12. 2012
» Sandra Lite 2012 SP3 (18.40)
» Smak svijeta 21.12.2012.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Relax forum :: Društvo i zabava :: Na rubu znanosti :: Teorija zavjera-
Forum(o)Bir: