Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! Empty
PostajNaslov: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 16:01

Čudotvorac Mekki Torabi ordinira u Sarajevu.

Nekoliko hiljada ljudi svakodnevno kreće put Olimpijske dvorane Juan Antonio Samaranch u Sarajevu. Tamo je marokanski iscjelitelj Mekki Torabi, čovjek koji tvrdi da ima nadljudske sposobnosti. O njemu posljednjih dana pričaju svi... Na ulici, u frizerskim salonima, u sredstvima javnog prevoza, na kafama... Jedni vjeruju, drugi ismijavaju, no jedno je sigurno - svi su znatiželjni... Ko je taj čovjek koji tvrdi da dodirom, svojom energijom, liječi i one najbolesnije?
Ispred Olimpijske dvorane u Sarajevu svaki dan (osim petka) stoji nekoliko hiljada ljudi koji strpljivo čekaju da dođu na red, da uđu u istu prostoriju gdje boravi i Torabi, osjete njegov dio energije i dočekaju trenutak kada će ih on dotaći i uliti im nadu da će im biti bolje i da će ozdraviti...
Starci, majke s djecom, bolesni ljudi, invalidi, ali i znatiželjni omladinci, svi oni strpljivo čekaju u beskonačnim redovima. Jedni su to zbog toga što vjeruju i što je Torabi njihova posljednja nada u izliječenje, drugi su došli da osjete dio energije, oslobode se stresa, pa čak i provjere jesu li bolesni, dok neki dolaze iz puke znatiželje... Tvrde da ne vjeruju u njegove moći, ali ih interesuje šta se tamo dešava...

Ruke koje liječe "bolesti od đavola", karcinom, dijabetes...

Iako skoro deset hiljada ljudi boravi u dvorani, ono što ćete najprije zapaziti kada uđete jeste ugodna tišina... Nije muk u dvorani, naravno, ali nema ni graje... Ljudi sjede, "osjećaju" Torabijevu energiju, a drugi čekaju u redu da ih dotakne "sveti čovjek".Niko se ne žali ako se neko ubaci preko reda, što je za naš narod nepojmljivo. Ljudi uvijek naprave galamu ako im se u redu u pošti, prodavnici, apoteci... ubaci neko ko je tek došao, no ovdje nije tako... Ljudi imaju razumijevanja... Ima bolesnijih od bolesnijih, kažu...
Torabi sjedi u svojoj stolici i dočekuje ljude... Pruža im svoje ruke, tvrdi da u lijevoj ruci ima dar za liječenje "bolesti od đavola", odnosno psihičke tegobe, a u desnoj moći za izlječenje raka, hepatitisa i dijabetesa. Ljudi zavrću rukav na desnoj ruci i rukuju se s njim, iščekujući kako će baš u trenutku kada ih dotakne osjetiti "nešto".
"Struja mi je prošla kroz cijelo tijelo", šapuće jedna žena, dok druga dodaje kako je već treći dan tu i kako je odmah nakon prvog Torabijevog dodira mogla spavati mirno, onako kako joj to nije uspijevalo godinama.

"Budio je ljude iz kome i vraćao im vid"

Pored Torabija je njegov vjerni prijatelj, Iračanin Asad Sobo Ajel. On već dugi niz godina živi u Hrvatskoj, gdje je i završio faukultet, te upravo on i organizuje Torabijeve posjete.Ajel je nekada imao rak gušterače i dijabetes, tvrdi da ga je upravo Torabi izliječio."Nakon niza neuspjelih operacija, u novinama sam pročitao o Torabiju i odlučio ga posjetiti. Nakon 20 tretmana tumor je nestao", ispričao nam je Ajel, dodajući kako se izvanredno osjeća otkako je pored iscjelitelja.Inače, Ajel je njegov prevodilac i čovjek koji ima ovlaštenje da na novinarska pitanja odgovara umjesto iscjelitelja.
Tvrdi da je u posljednjih šest godina, otkako radi, Torabi izliječio mnoge ljude. Budio ih je iz kome, djeci vraćao vid, pomagao onima koji su bili izgubili i posljednju vjeru u izlječenje.
"Prvi put smo BiH posjetili prije nekoliko mjeseci i tada je Torabi shvatio da tu ima mnogo ljudi koji trebaju njegovu pomoć. Sada je došao da ih liječi. Svaki dan dolazi sve više ljudi... Neki su i ranije bili kod Torabija na tretmanu, dok je on boravio u Zagrebu. Jedna žena, koja je išla na osam tretmana kod njega, jučer je donijela dokumentaciju i svima pokazala da je njen karcinom jajnika nestao", kazao je Ajel za Sarajevo-x.com.

"U BiH ima mnogo bolesnih ljudi"

Iračanin ističe kako u Bosni ima jako mnogo bolesnih ljudi.
"Ima jako mnogo invalida u BiH, ali i mnogo manje ljudi oboljelih od karcinoma nego u Hrvatskoj. Također ima mnogo ljudi s psihičkim problemima i vidljivo je da su svi ljudi pod strahom", rekao je Ajel.
Mekki Torabi tvrdi da se energijom napaja sa pet planeta izvan Sunčevog sistema. Tu energiju prenosi na ljude koje dotakne, ali im tu energiju oduzima čim se udalje 150 metara od njega.Naime, Torabi tvrdi da energiju širi u dvorani u kojoj boravi, te istom tom energijom tretira vodu... Ljudi koji dođu na tretman prime Torabijevu energiju, ali se ona njemu vraća i zbog toga savjetuje ljude da kupe flaširanu vodu koja se nalazi u dvorani i koju je on napunio energijom.Iscjelitelj također ističe kako je hemijski sastav vode nepovratno promijenjen nakon njegovog tretmana, iako mi to nismo provjerili."Sine, uzmi ovu vodu i ne miješaj je s vodom sa česme. Pij dok je ne popiješ, a možeš dati i ukućanima. Ja sam kupila nekoliko paketa te vode", savjetuje jedna starija žena djevojku.

Kobra je umrla nakon što je ugrizla Torabija

U dvorani ljudi pričaju samo o Mekkiju i njegovim moćima. Čuli su kako je izliječio komšijinog prijatelja, sina njihove prijateljice, pa vjeruju da je pomogao i njima samima..."Ima nešto u tome, on dotakne tačno ono bolno mjesto... Ne bi mogao znati ukoliko nema neke moći", priča starija gospođa.
Torabi ljudima kojima je potrebno mnogo više tretmana savjetuje da dođu kod njega u Maroko, a mnogi ostavljaju i svoje fotografije, preko koji ih on liječi.No, oni koji jednom odu na tretman uglavnom se vraćaju kod Torabija, čovjeka koji tvrdi da je kobra umrla nakon što ga je ujela. Naime, roditelji su ga vodili na ispitivanja, još dok je bio dijete, a ljekari u Francuskoj su mu rekli da stavi ruku kroz jedan otvor. Pružio je ruku i kobra, koja se nalazila s druge strane, ga je ujela.Ljekari su stajali pored sa serumom, no to Torabiju nije bilo potrebno. Kobra je odmah umrla, a on iznerviran polupao je cijeli laboratorij.

Signal od Boga

Nakon 13 godina povučenog života i rada na porodičnom imanju, od kojeg tvrdi da zarađuje sasvim dovoljno novca, Torabi je, kako kaže, dobio signal da počne liječiti ljude svojim darom od Boga."Znao je da će mu se nešto loše desiti ukoliko ne bude to učinio. Prvo je liječio članove porodice, a zatim i ostale ljude. To radi besplatno, jer ima veliko imanje na kojem je zaposleno preko 40 radnika i on i njegova porodica od toga žive", ispričao nam je Ajel.
No, dok jedni tvrde da Torabi zaista ima velike moći kojima pomaže ljudima, drugi tvrde da je obični prevarant koji zarađuje od prodaje vode.
Ipak, u Hrvatskoj, gdje je boravio šest puta, mnogi građani tvrde da su se uvjerili u njegove moći. Čak su i poznate ličnosti posjetile Marokanca.

Mediji o Torabiju

U hrvatskim medijima često ćete naići na ispovijesti brojnih ljudi, koji tvrde da ih je Mekki Torabi uspio izliječiti, da je rak nestao nakon nekoliko tretmana, mnogi su svjedočili trenutku kada bolesnika diže iz kolica, a mnogo majke tvrde kako su njihova bolesna djeca bila mnogo bolje nakon odlazaka iscjelitelju.Naravno, Torabi insistira da svi pacijenti nastave sa terapijama koje im je propisao ljekar i nipošto ne prekidaju, bez obzira na to što se nakon njegovih tretmana osjećaju bolje.
I u Sarajevu, ljudi koji su otišli na tri ili četiri tretmana, koliko je do sada održano, tvrde da se osjećaju bolje, te se stalno vraćaju i sa sobom dovode članove porodice i prijatelje.No, u stranim medijima nismo mogli pronaći mnogo o Torabiju. O iscjelitelju su uglavnom pisali komšijski mediji, koji također donose ispovijesti ljudi koji su išli na tretmane i koji ističu kako im je on mnogo pomogao...Ponegdje na francuskim medijima ima pokoji red o Torabiju... Jedni ga nazivaju čudotvorcem, drugi šarlatanom i varalicom...
Ipak, ljudi koji ga posjećuju u Sarajevu uvjereni su u njegove moći.
Mekki Torabi u BiH ostaje do 7. novembra. Ulaz u dvoranu J. A. Samaranch od 9. oktobra košta 1 KM, dok 1,5 litara flaširane vode košta 0,75 KM.
Piše: T. Sekulić
izvor

Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Badomen
Totalno relaxiran
Badomen

Male
Aquarius Monkey
Broj postova : 1130
Godine : 55
Datum registracije : 22.10.2010

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 16:09

placebo je najmoćniji univerzalni lijek koji je izlječio više ljudi nego cijela farmaceutska industrija

stvar vjerovanja , uvjerenja

a ako je organizam u ravnoteži sam se brine za sebe
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 16:13

ISCJELITELJ
Mekki Torabi u Sarajevu, ne i u Zagrebu
Mekki Torabi poručio je svojim pacijentima iz Zagreba da dođu do Sarajeva

Mekki Torabi, marokanski iscjelitelj koji je u zadnjih nekoliko godina stekao priličnu količinu sljedbenika u Zagrebu, jesen provodi u Sarajevu. Od 3. listopada do 7. studenoga potrebite prima u sarajevskoj Zetri od 10.30 do 16.00, umjesto na zagrebačkom Velesajmu.

Na službenim stranicama Mekki Torabija objavljena je sljedeća vijest koju prenosimo u cijelosti:

"Gosp. Mekki Torabi dolazi u Sarajevo u nedjelju, 03.10.2010.

Seanse će se održavati od ponedjeljka, 04.10.2010. do 07.11.2010. u prostorijama "Zetre" svakog dana od 10.30 - 16.00 sati (osim ponedjeljkom).

Gosp. Mekki Torabi se ispričava što u ovome periodu zbog okolnosti neće biti u mogućnosti posjetiti i Zagreb, no, sve zainteresirane osobe iz Hrvatske, dobrodošle su na seanse za njegova posjeta Sarajevu. Također je najavio da će prvom prilikom ponovo doći u Zagreb."

Kako je nakon posljednjeg Torabijevog posjeta izbila kontroverza koju je svojim tekstovima potaknuo Nacional, izvjesno je da su ti tekstovi odigrali ključnu ulogu u odluci iscjelitelja da, umjesto u Zagreb, mjesec dana provede u Sarajevu.

Stoga, ukoliko ste često posjećivali paviljon na Velesajmu koji je Torabiju uobičajeno osiguravao Grad Zagreb, ovoga ćete puta morati potegnuti do Sarajeva .... Iako, obećanje da će ipak posjetiti Zagreb moglo bi potaknuti njegove vjerne pacijente da se ipak malo strpe.
izvor
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da li je neko od vas cuo o njemu ..da li je isao ..sta mislite o ovim metodama lijecenja

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 16:22

badomen...vidim da si vec komentirao ..i ja se slazem sa tobom da je to vise stvar vjerovanja..uvjerenja....mislim da ako i sam imas pozitivno razmisljanje ..mozes biti bolje ma kako bio bolestan ..treba imati samo ravnotezu u organizmu ..i pozitivno misliti ..imati duhovni mir u sebi ...zaboraviti na strah ...mada mnogi tvrde da im je bolje ..da cuda cini ...ali mislim da je tako da ne bi bilo bolesnih nigdje u svijetu ..a nekad pomislim ..pa zasto da ne ..sve je moguce ...zasto ne otici ..pokusati jer bolesnima treba nada ...a ovaj covjek ako nista ne naplacuje svoje usluge ..i to bi isto trebalo nesto znaciti ...ovako je ovih dana ..kod mene ...

Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! Torabi

Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! DSC00604

[Vrh] Go down
Badomen
Totalno relaxiran
Badomen

Male
Aquarius Monkey

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 16:32

ne ali sam čuo/pročitao za slične iscjelitelje

išao ne

a to je više stvar sugestije(jer utopljenik se za slamku hvata)

ali postoje ljudi koji jače zrače pozitivnom energijom

vjerovatno i sama imaš ekipu s kojom samo družeći se napuniš baterije za duže vrijeme
a ima osoba koje te iscrpe samim svojim prisustvom(psihološki vampiri) da se osjećaš danima umorno i iscrpljeno
[Vrh] Go down
Badomen
Totalno relaxiran
Badomen

Male
Aquarius Monkey

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 16:34

e o tom govorim
pozitivne misli,unutrašnja ravnoteža,vjera u sebe

ajd ak' ti je blizu skokni pa nam prenesi dojmove

jer čovjek uči dok je živ, a kako kažu dalmoši :
"čovik i tovar znaju više od čovika" Laughing
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 16:39

ma blizu mi je ali treba stajati po 7 do 8 sati u redu ..kazu prima samo do 16 casova ..nije tacno covjek skoro svaki dan ostaje do iza ponoci ...

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 16:43

Bliz, ne vidim zašto nebi otišla i probala se sama uvjeriti u istinu... ma koliko stajala u redu, vjerujem da će ti se isplatiti... Kod takvih stvari čovjek nema što izgubiti, a može puno dobiti ako je bolestan...

Ja vjerujem da postoje ljudi sa iscjeljiteljskim moćima... Međutim vjerujem i da takvi iscjeljitelji ne mogu izliječiti baš svakog i baš svaku bolest, sve je individualno, često ovisi i o nekim drugim čimbenicima na koje ne možemo samo tako utjecati...

Apsolutno tu najveću ulogu ima autosugestija, kod većine ljudi, no kod snažnih ljudi koji su zaista bolesni i ne mogu ignoriranjem pobijediti bolest, a ima i takvih, ako je čovjek stvarno iscjeljitelj , ili se neće desiti ništa (ako je iscjeljiteljski lažnjak) ili će se osjetiti oporavak u bolesti...

Da mi je u blizini, i da imam bilo kakavih problema sa zdravljem, otišla bih i čekala u gužvi čisto znatiželje radi...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 17:04

Hvala Gricko na savjetu ..pokusat cu ..ovih dana i dobijete reportazu ... Smile

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime24.10.10 17:11

Jedva čekam bravo
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime25.10.10 10:07

Čovjek kada je bolestan, a konvencionalna medicina mu više ne može puno pomoći, poseže za alternativom samo da si malo olakša i nema ništa loše u tome. Ako vjerujem u nešto i to mi daje nadu u pobolješanje i taj tren mi je malo olakšao nešto muku ..onda mi je več pomogao i svatko kome takva pomoć tj nada bilo što treba treba da proba sve.

Moj šogor umire od raka doktori više ne znaju što bi..a on si je ponašao nekog čovjeka u Canadi kojem je bilo bolje od nekih Indijanskih trava i čajeva. I iz Canade su si to naručili. Par mjeseci je trebalo dok se to sve izrealiziralo..pa pomogao ne pomogao taj indijanski lijek zapravo..on je več u biti pomogao i produžio mu život. Smile
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime25.10.10 11:21

Bila od jutra... sva sreca pa sam se snasla za ulazak ..tri sata sam cekala ..a da se nisam snasla jos bih bila gore ....razmisljala da li da pisem o ovom osjecaju ili ne ...ali evo ipak odlucih da vam napisem koju rijec o tome kako sam se gore osjecala ...a o tome da li ce pomoci ili ne ..to neznam jos ...
Stigla sam poslije sest gore ..na kapiji je bilo vec najmanje petsto ljudi ispred ...ja sam usla u Zetru ne cekajuci ispred ...unutra je bilo isto svijeta ...najtuznije mi je bilo pogledat ...djecu u kolicima ..djecu bolesnu ..invalide ..ljude na nosilima ..ali toliko nade u njihovim ocima ..osmijeh na licima ..nevjerojatno ...ima ih koji dolaze danima ..koji nisu mogli pokretati se ni malo ..a sad po malo pomicu prste ..onih koji su vukli nogu ..i koji sad ne vuku je ..placu od srece sto osjete da im je bolje ..ima onih koji kazu da su uzasni ..da ih sve boli i sto ih nije bolilo ..ima ih koji su donjeli nalaze nove koji su gori od predhodnih ...ali kazu da reakcije kod sviju nisu iste ..neki ce osjetiti pobooljsanja nakon dva tri dana ..a neki ce se gore osjecati pa polako ce biti bolje ...ko bi znao ..bitna je ona nada ..i ono u sta sami ljudi vjeruju ...ali da ima energije to ne osporavam ..jer oni koji me znaju znaju da mogu osjetiti energiju cak i slati je ...ali ne bih o tome sad ..ali bilo mi je vazno to napomenuti zbog daljnje price ..
u momentu sam se pocela osjecati jako cudno ..cak i prijateljica koja je bila sa mnom je to primjetila i pitala me sta mi je ..nisam mogla odgovoriti ...pruzila sam joj ruku popipala mi je puls ..mislim da je malo reci da je bilo 120 otkucaja u minuti ..pocelo mi je preskakati ..osjetila sam jaku tolinu u prsima ..cijelo tjelo mi je pocelo gubiti snagu ..ali nisam se lose osjecala ..ne znam ne mogu taj osjecaj opisati ..prijateljica se prepala ..u tom momentu ...Torabi je usao u prostoriju ...bio mi je blizu ..kako se udaljavao tako mi je tog osjecaja nestajalo...od svijeta nisam mogla vise ni vidjeti gdje je ...na momente bi se ponovio taj osjecaj vreline ..lupanja i nemoci ...na sta bi mi prijateljica rekla da je blizu da mi je iza leda...i ona se nije mogla nacuditi toj mojoj promjeni kad je bio blizu .....a on je hodao okolo dodirujuci invalide ...dok smo mi cekali da s njima zavrsi ...kad smo mi dosli na red kretali smo se u koloni prema njemu ..moje noge su bile kao od olova jedva sam ih pomjerala toliku tezinu sam osjecala u rukama i nogama ..dotakao me je taj dodir me je pekao ..bilo mi je u glavi samo da odem sto prije ..iznenadio me je kad me povukao nazad i dohvatio mi ruku jer drzala sam sliku u ruci na koju sam zaboravila da je imam ..sve je to trajalo kratko ..ali toliko je na mene djelovalo ...kad sam izasla van ..mogla sam lijepo disati ..puls normalan ..osjetila sam se lakom ruka koja mi trne i noga gorili su mi toliko kao da mi neko sipa vrelu vodu ...to je trajalo par sekundi .... da li sam ja to umislila ..ili ne procjenite sami ...moja prijateljica se nije osjecala tako kao ja ..samo je rekla da je u sekundi osjetila neki mir ...drugi su sretni izlazili sa osmijehom ..puno veseliji ...nista im nije znacilo ni ono sto su dosli u 5 ujutro i sto su cekali tolike sate vani ..bili su raspolozeni ..pricali ..veselo se smijali ..i nigdje nisam primjetila nervozu ni da se neko mrsti ......i ako nista sto rekla Gricka bila sam ...vidjela ..i bogatija sam za jedno iskustvo vise ..vidjela sam koliko bolesni ..nemocni imaju duha i borbe za zivotom ...koliko im je to unjelo veselosti i nade u bolje sutra...iako sam jaka i mislim pozitivno uvijek ..nasprem njih sam se osjetila tako malom i slabom..

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime25.10.10 12:04

Fantastično si ovo napisala Blizz. Presudno je taj mir i energiju koju probude osobe poput njega sačuvati i njegovati, tad dolazi do pozitivnih promjena na svim poljima. A da li će se dešavati nešto extra idućih dana, to ćeš nam napisati. Smile

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Badomen
Totalno relaxiran
Badomen

Male
Aquarius Monkey

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime25.10.10 12:15

da da
hvala blizz na iscrpnom izvještaju i što si podjelila iskustvo s nama
a onaj osjećaj nemoći slabosti i uzbuđenja je dokaz da imaš pojačanu pozitivnu
energiju jer dolazi do interferencije energije/valova i mislim da si kanalizirala/prikupila dodatnu energiju ali kao što Goran kaže ako što bude narednih dana,to ćeš nam napisati
bravo
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime25.10.10 12:19

Lijep post si i ti napisao. bravo Blizanka je u masi slučajeva dokazala da ima ogromnu količinu pozitive energije kojom zrači i čistu dobru dušu. Smile

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Badomen
Totalno relaxiran
Badomen

Male
Aquarius Monkey

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime25.10.10 12:29

Goran je napisao/la:
Lijep post si i ti napisao. bravo Blizanka je u masi slučajeva dokazala da ima ogromnu količinu pozitive energije kojom zrači i čistu dobru dušu. Smile

kratko sam tu ali što jučer napisah blizanki za neke stvari treba imat godina i iskustva i hodit svijetom '''' OTVORENIH '''' očiju
znati čitati iza i između redova ,prepoznati tu energiju na 'daljinui ' i ""SLUŠATI"
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime25.10.10 13:14

ja se najezila blizz citajuc tvoj post, iako sam skepticna prema tome, ali drago mi sto si otisla hug2
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime25.10.10 13:27

Bado ..Gorane ..slazem se sa vama ...
sto se tice da je presudno osjetiti mir i energiju koju probude osobe poput njega i njegovati taj mir u sebi ..i to je tacno ..jer najsretnija sam kad imam taj mir u sebi ..a taj mir znam cuvati i razvijati ga ...
Badomen je napisao
Citat :
a onaj osjećaj nemoći slabosti i uzbuđenja je dokaz da imaš pojačanu pozitivnu
energiju jer dolazi do interferencije energije/valova i mislim da si kanalizirala/prikupila dodatnu energiju
ovu nemoc i osjecaj tezine u rukama i nogama sam i prije osjecala uz osobu koja isto ima pozitivnu energiju i koja mi uvijek pomogne u najtezim trenutcima moje borbe..i ta dodatna energija koju dobijem me i izvuce iz krize ..ko ne svata ove stvari nece ni razumjeti o cemu ja pisem ..
Pass ...hvala..i nemoj biti skepticna ..prema tim stvarima..budi otvorena za sve opcije i zaista sve se moze pobjediti samo uz dobru volju ...

trenutno ..ne znam da li to ima veze sa ovim ...ali imam zivu vatru najvise na mjestima tamo gdje mi je organizam slab ...osjecam hiljade iglica i takvu kolicinu topline ..da mi je pomalo i nelagodan osjecaj ..mozda sto se nisam u ovoj kolicini susrtetala sa ovom energijom ...mozda ce nekome cudno biti o ovome o cemu pisem ..ali ko se razumije znat ce na sta mislim ..

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime26.10.10 10:04

Noc prosla ..osjecala sam uzasnu toplinu ...posebno na mjestima gdje su moje slabe tacke...imala sam osjecaj da se sve unutar organizma aktiviralo ....bas jaku reakciju sam imala ..to mogu usporediti ..sa fizikalnom terapijom ..ako je neko isao pa iamo reakcije na nju onda zna kako to izgleda...obicno kad idem na fizikalne terapje poslije treceg cetvrtog dana moram napraviti pauzu jer me sve pocne boliti ..strujati hiljadu igala kroz tjelo ..kao struja da prolazi kroz svaki dio ...samo sto ovde ..nema boli ...samo vrelina i strujanje ..tezina ..i zaboravila sam napomenuti da pijem i energiziranu vodu ...sad idem ponovo...nastavak slijedi Smile

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime01.11.10 22:52

Želim ti da sad energiju koju osjetiš iskoristiš da ozdraviš skroz hug2 ljubi ljubav

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime06.11.10 10:42

Bila jos..i neosporno je da taj covjek ima energiju i to jaku energiju...opet sam se osjecala jako cudno u njegovoj blizini ..nije to osjecaj koji dobijete od neceg nepoznatog ili cisto od uzbudenja nekog tj od treme ..to je osjecaj koji sam vec opisivala ...osjecaj velike topline ...tezine u rukama i nogama ......a sad o lijecenju i ozdravljenju ne bih puno o tome ..to ovisi od covjeka do covjeka ..koliko vjeruje u neke stvari ...mislim da ne moze biti govora o izljecenju ako ides jedan dan ..dva ..ali ako ides danima ...dobit ces neko poboljsanje ...jer ako sam mogla osjetiti reakcije od posjeta dva puta ..i to zestoke reakcije onda vjerujem da se moze nesto uciniti ali ko moze ici duzi period ...i ne slazem se sa mnogima koji osporavaju ovakvu vrstu lijecenja ili slicne terapije ..treba ljudima dati sansu ..jer bolesniku svaka nada je pola ozdravljenja...a ko zna makar malo o energiji zna da energija moze cudo napraviti ...imam dosta iskustva sa energijom ali to je vec za drugu temu ..
Svi imamo energiju u sebi s kojom mozemop mnogo postici i uciniti da sebi olaksamo al uz tu energiju trebamo imati vjeru u tako nesto i pozitivne misli jer to je ono sto pokrece tu energiju u nama
voljela bih da i vi ako imate neka iskustva sa lijecenjem ..ako ste isli bioenergeticarima ..napisete vasa iskustva sta ste osjecali kako ste se poslije osjecali ..

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !    Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih ! I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Čarobnjak koji diže ljude iz mrtvih !
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Sve ih je više: Fenomen koji je teško opisati – 20 osobina onih koji se “bude”
» Kome se diže na animaciju?
» Prpić diže ruke od HGspota
» Golotinjom diže cijenu autu
» HEP diže cijenu struje od 1. travnja za 15 posto