Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Moras li biti satanista da bi slusao metal?

Go down 
+4
cassia
Procyon
Kikica
Rokerka
8 posters
Autor/icaPoruka
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

Moras li biti satanista da bi slusao metal? Empty
PostajNaslov: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime14.10.10 13:47

Svrljajuci po netu naisla sam na zanimljivu raspravu na ovu temu i volela bih da znam sta vi mislite o tome? Koliko je sve to povezano? I da li je moguce slusati metal i verovati u Boga...?
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime14.10.10 19:54

Joj da mi je vidjeti tog teletabisa koji je postavio takvo "bistro" pitanje. A zašto ne.
A jel taj ikada čuo za krščanske metal grupe..ili misli da metalci pjevaju samo o kill kill die die..malo nek posluša tekstove raznih metal bendova pa nek onda razmisli o ovom svom pitanju Smile
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime14.10.10 20:30

Slazem se... bravo Ako si mu rekla Kiki Laughing
Ima toliko lepih ljubavnih pesama i balada...nije sve umri, crkni i to...:/ Nego ne mozes to ljudima dokazati...
[Vrh] Go down
Procyon
Totalno relaxiran
Procyon

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 1261
Godine : 34
Datum registracije : 26.07.2010

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime15.10.10 11:12

Dovoljan je samo jedan primjer metalca da bi se odgovorilo na postavljeno pitanje. Ma, čemu uopće nalaziti primjere, pitanje je takvo da se na njega odgovor podrazumijeva sam po sebi.
[Vrh] Go down
cassia
Totalno relaxiran
cassia

Female
Broj postova : 2455
Datum registracije : 07.08.2010

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime15.10.10 12:02

Smatram se vjernicom,vjerujem U Boga Krista i slušam metal(ne sve ali ima stvari koje mi se sviđaju) i rock(svojedobno se to isto i za rock govorilo i isticalo),imam sina koji to sluša,i nije zato manje duhovan i vjernik...redovno ide u crkvu i na ispovjed...

Kad čujem ovako nešto padne mi mrak na oči, druga je stvar što se tu ubacuju neki illuminatski okultni simboli kao pokazani rozi na ruci i sl. ali mislim da većina mladih nije toga uopće svjesna i što to unači nego im je to samo cool.

Mnogo više okultnih simbola ima u pop muzici na pr. rhiana ..video u tri djela

I ta je krava naravno uzor mladim curama...a što onda reči o Lady gaga?

Da malo to opširnije obradimo,znači Gaga i tajno društvo – iluminati. Iluminati vladaju( kontroliraju) svijetom putem novca( putem posla tj. rada,te putem banka), ali i putem televizije (filmovi,MTV – pjesme( i točno znamo koje i kojih izvođača),emisije tipa Farma,Big Bro,Ljubav je na selu i vijesti (crna kronika), znači oni materijali koji čine televizijom tj. na glupima,tupima, agresivnima, svakakvima) i internetom (kako-koji sadržaji,najbliža kopija tv-a ali imamo kontrolu,mi se služimo njime).Kontroliraju prehrambenom industrijom( ne samo filmskom i muzičkom!), ubrizgavaju otrove u hranu, genetskom inženjering, prevelike doze prskanja insekticida itd. I najzanimljivije,kontroliraju crkvom.
Da se razumijemo,putem svega navedenoga,oni kontroliraju nas. Najbolji primjer je novac.Bez njega ne možeš živjeti.Drugim riječima mi smo zapravo u cijeloj priči roba.No dobro,da se vratimo temi.

U spotu Alejandre glavna tema je crkva Tu smo znači.Crkva.Ona nas uči vjeri u koju vjerujemo.Tako nekako.E sad....Gaga zapravo predstavlja crkvu ( zapravo je djelatnica crkve, časna sestra).I mislim da je cijela poruka spota (odgovaram na križ na njenoj maci) celibat i homoseksualnost.Neznam sad jeli poruka jednostavna ili nešto složenija. Gaga ukazuje na problem – crkva brani gay brakove jer smatra homoseksulanost grijehom,a tu je i celibat koji brani svećenicima,časnama,fratrima itd. seks i bilo šta vezano uza tu temu. Pa time poručuje mladima...imamo crkvu koja nam brani,dole crkva dolje vjera...sve je dozvoljeno i nema grijeha...
Ja na to tako gledam, prema tome danas se svuda u svakom momentu stavljaju slike i sublimatske poruke na koje mnogi na žalost i nesvjesno nasjedaju ili ih polako prihvaćaju kao nešto normalno što je i cilj tih okultnih gadova.
[Vrh] Go down
Procyon
Totalno relaxiran
Procyon

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 1261
Godine : 34
Datum registracije : 26.07.2010

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime15.10.10 12:38

Pogledi na spomenute stvari se razlikuju kod svakoga, a Gaga ima, kao i svi mi, neki svoj pogled kojega tada šire dalje, ona štoviše ima sredstva za to, a manipulacija je neizbježna. Tako su svojedobno ateisti iz Barcelone stavili poruku na više autobusa u kojoj piše: "Vjerojatno nema Boga. Sada se prestanite brinuti i uživajte u svojemu životu".

LINK

Ljudi jednostavno imaju svoje poglede i ciljeve, neki teže više tome da "prosvjetle" druge svojom mudrošću, a drugi pak mirno žive svoj život i puštaju druge da to isto čine.
[Vrh] Go down
Metalac999
Početnik
Početnik
Metalac999

Pisces Dragon
Broj postova : 38
Godine : 36
Datum registracije : 30.09.2010

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime02.11.10 19:21

pa ja sam jebeni vjernik,stvarno ono ultra, a slusam black metal stalno...kake to ima veze s vjerom, ne slusam one totalno nastrojene bandove na sotonu, jer su oni mutavi, to ih gura,jer njihovu muziku niko en slusa nego slusaju samo to sto hvale i dizu u nebo sotonu, jebo ih on...al zato jedan gigant poput burzum..pa bio bi grijeh ne slusat to!!!a da en pricam dalje o jos boljim bandovima...ljudi su ogranicena stoka, ja u crkvun neidem iz nekioh osobnih razloga, a smatram da sam puno veci vjernik negoli hrpa stoke koja svaki dan ide u crkvu, jer sta ja znam, drzim se zlatnog pravila - CINI DOBRO I DOBRO CE SE DOBRIM VRATIT - nijedna vjera ili crkva ti nemogu pomoci ako se toga ne drzis...tak da sta ja znam, mene je vec baba par puta poljevala svetom vodom, al opet ona se ko mlada kurvala opasno i sad se moli po cijele dane, sta ja sad ona bolja od mene, sam zato sto ide u crkvu a ja slusam metal i oblacim se u crno...bez veze...
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse
Broj postova : 3910
Godine : 33
Datum registracije : 30.05.2010

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime12.11.10 11:41

slažem se sa metalcem999...boga ti kad mene vide babe koje su od pada komunizma u crkvama i kurcima palcima u prvom redu ljube oltar ja sotonjara ja nevjernik ja đavo počne mi derat boga isusa gospu a križina od po kila oko vrata???ma otkud teb pravo da me osuđuješ jebo ti ja mater a ne znaš niš o men!?

puno metalaca vjeruje u boga samo što je razočarano u njega...

Citat :
pa ja sam jebeni vjernik,stvarno ono ultra, a slusam black metalstalno...kake to ima veze s vjerom, ne slusam one totalno nastrojenebandove na sotonu, jer su oni mutavi, to ih gura,jer njihovu muzikuniko en slusa nego slusaju samo to sto hvale i dizu u nebo sotonu, jeboih on...al zato jedan gigant poput burzum..pa bio bi grijeh ne slusatto!!!

točno.al isto tako ima tih jebenih sotonjara koje dižu u nebo sotonu a znaju svirat i sve ko što je dimmu borgir...klasični symphony black metal...a cannibal corpse...ti pederi su druga priča Moras li biti satanista da bi slusao metal? 73820 Moras li biti satanista da bi slusao metal? 73820 Moras li biti satanista da bi slusao metal? 73820
[Vrh] Go down
http://dzungla-forum.forumcroatian.com/
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime12.11.10 11:42

bodomiere je napisao/la:
slažem se sa metalcem999...boga ti kad mene vide babe koje su od pada komunizma u crkvama i kurcima palcima u prvom redu ljube oltar ja sotonjara ja nevjernik ja đavo počne mi derat boga isusa gospu a križina od po kila oko vrata???ma otkud teb pravo da me osuđuješ jebo ti ja mater a ne znaš niš o men!?

bodo, pazi što pišeš. pretjerao si s neprimjerenim izrazima.
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime12.11.10 11:51

ispravi moje greške global si
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime12.11.10 11:55

ne budi bezobrazan Bodo. još jednom napominjem, pazi kako se izražavaš.
[Vrh] Go down
Bobby
Totalno relaxiran

Female
Gemini Monkey
Broj postova : 2068
Godine : 68
Datum registracije : 06.11.2010

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime12.11.10 12:06

Ma iskreno, idu mi na živce koji misle da metalci nevjeruju u Boga.
Ja sam ''teški metalac'' i ono stvarno, svaka pjesma na mobitelu mi je metal (uz
rock naravno) a opet vjerujem u Boga i molim se. Mislim gluposti su, ako čovjeku
paše življa i jača glazba i ako voli one dark stvari (odjeća,obuća...) da nevjeruje
u Boga. loše
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime12.11.10 12:07

Joj koji riječnik. Promašili ste temu. Ako možete ostavljati na ovoj temi normalne komentare to je super ako ne i tema vas razljuti..otiđite u klub prostota..tamo se učlanite.
Smile
I držite se teme a ne baba u crkvi frends
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime12.11.10 12:13

na te babe u crkvi sam došo kad sam piso kako me ljudi gledaju kao metalca samo zbog toga jer sam u crnom i duge kose a muško.to jesi muško cura ako si u crnom i nije bitno,al ako te vide muško i duge kose nebitno jesi li u crnom il ne ti si odma sotonista samo zato jer imaš dugu kosu...
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime12.11.10 12:17

Ma dobro je ne volim ih ni ja..ja budem odozada kada dođem u crkvu.
A babe ko babe nemaju o čemu drugom več gledaju mlade i komentriaju kako su one nekad bile bolje..zapravo su ljubomorne jer vi danas tj mi možemo sve i svašta..a nisu mogle.
Nebitno.

Bitno je da ne moraš biti nikakav satanista ni ne znam ja što da bi slišao metal. Evo ja nisam na ulici kada me vide rekli bi ljudi ajme divne ženice..a kada mi prolaze ulicom..onda žene kažu čeri jer su zaglušene bukom iz kuće..jel to tata sluša muziku ..a ona keže neee mama..hhhhh looool
Kosa im se diže na glavi.. i na sve ja još pjevam i drečim se po kući Laughing
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime12.11.10 12:21

Moras li biti satanista da bi slusao metal? 12363 Moras li biti satanista da bi slusao metal? 12363 Moras li biti satanista da bi slusao metal? 12363 kad mi je jednom upala baba u busu u moje vrjeme muški nisu imali dugu kosu,a ja malo neobrijan kožnjak,sav u crnom i ja njoj baba u tvoje vrjeme nije bilo ni struje a cjeli bus povalja se po podu samo čuješ to metalac,a baba više niš...danas ljudima koji te mrze (uglavnom) ako si metalac roker il šta ja znam pokaži da imaš zube da ih znaš iskoristit i da ćeš ih iskoristit one će te se uplašit
[Vrh] Go down
Florence.
Početnik
Početnik
Florence.

Female
Aquarius Rat
Broj postova : 17
Godine : 27
Datum registracije : 26.03.2013

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime26.03.13 17:10

To je rekla osoba koja nikad nije ni čula ništa od metala, već ima neke svoje predodžbe -.- pihh i da živiš u crkvi ti bi i dalje po njihovom klao djecu i pio krv mačkama, i bio opsjednut sotonom, te naravno održavao čajanke sa njim.

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Moras li biti satanista da bi slusao metal?   Moras li biti satanista da bi slusao metal? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Moras li biti satanista da bi slusao metal?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Samo jaka osoba može spoznati istinsku radost: Da bi bio sretna osoba, moraš biti borac!
» Progutao uređaj pa slušao muziku iz stomaka
» Fraze koje moraš znati
» Što moraš znati prije prvog ginekološkog pregleda
» “Moraš umrijeti nekoliko puta prije nego što zaista počneš živjeti!” – 14 citata Charlesa Bukowskog