|
| Vjenčane frizure | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Vjenčane frizure 06.12.11 20:49 | |
| Ne mijenjajte frizera netom prije vjenčanja. "Taj dan želim izgledati savršeno, a opet nježno i jednostavno", jedna moja poznanica komentira svoj dan vjenčanja. Slažem se s njom. Nikako nisam za prenapadne frizure i šminku, pogotovo ne na taj važan dan. Taj dan trebate izgledati nježno, njegovano, milo. Vjenčanu frizuru jednostavno treba prilagoditi haljini, vašoj osobnosti, očima i naravno, duljini kose. Uzmite u obzir da ćete cijelu noć plesati i prema tome odaberite frizuru koja će vam biti ugodna, ali i postojana, tako da uz sve ne brinete još i o tome. Na vrijeme se obratite svome frizeru i zajedno, u ugodnom razgovoru, dogovorite sve detalje oko frizure te isprobajte kako bi to trebalo izgledati. Ukrasi u kosi također trebaju biti prilagođeni samom događaju, nakitu koji namjeravate nositi te samoj haljini. Svaki, ali baš svaki, detalj je bitan, a moto 'manje je više', kada je vjenčanje u pitanju, svakako bi trebalo poštivati. Nekoliko tjedana prije 'tog dana' vodite brigu o tome da ste dobro ošišani, nemojte u zadnji čas eksperimentirati s bojama i pramenovima koje inače niste prije nosili. Nikako ne biste trebali otići nekom novom frizeru, jer upravo vaš frizer poznaje vašu kosu i točno zna što se njome može napraviti. Jednostavno se prepustite stručnjaku i uživajte. Što se samih svečanih frizura tiče, izbor je na vama, kao i u svemu. Bitno je da vam se sviđa i da ste zadovoljni, da vam dobro stoji i i čini vas posebnom. Predložit ću vam samo jedan mali dio frizura koje se meni osobno sviđaju i kako bih ja voljela da to izgleda. Ne zaboravite, opustite se, uživajte i to je jedini recept, jednostavno ćete zračiti. she.hr | |
| | | | Vjenčane frizure | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 46 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 46 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943488. in 18075 subjects
|
|